El wifi – JORNADA 3

 

 

Kuaestor

 

Grup: D

Rival: Òliba

 

El wifi

 

La Marina i el seu marit enfilaven el tram final de la carretera que portava a la caseta del Víctor. Ella sempre havia dit que no li agradava aquell lloc, era una dona molt tecnològica i la idea de passar un cap de setmana sense cobertura de cap tipus amb el seu telèfon i la tauleta fora de servei la desesperava. Però ell li va dir que aquesta vegada seria distint: el Víctor, el cap de setmana anterior, havia instal·lat un sistema de wifi per ràdio amb cobertura en qualsevol lloc de la casa.

El marit de la Marina havia fet, abans d’eixir, un enviament a la tauleta de la seua dona d’un bon grapat de llibres perquè poguera llegir mentre disfrutaven del cap de setmana. Tan sols calia registrar la xarxa wifi i demanar la contrasenya al Víctor.

L’amic els va rebre a la porta de la caseta, i mentre la Marina s’avançava a saludar-lo amb dos besos i una abraçada, el seu marit  va notar com la  motxilla de Marina començava a vibrar i sonar. En obrir-la, va veure, a la tauleta, tots els llibres descarregats des de la xarxa wifi, a la qual s’havia acabat de connectar.

 

Tema: elecció lliure

200 paraules

 

3 thoughts on “El wifi – JORNADA 3

  1. L’he hagut de llegir un parell de cops per cerciorar-me del brillant gir final. Sí, sí, una infidelitat descoberta pel wifi connectat automàticament. Brillant. El meu vot es queda aquí!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s