La mélange – JORNADA 6

 

 

Kuaestor

 

Grup: D

Rival: Illa Sud

 

La mélange

 

Teo, assegut a la vora del llit, mirava la seua dona, Deborah, com dormia. Desconcertat, no reconeixia el cos que feia uns instants acabava d’acaronar, no hi reconeixia les corbes sinuoses on s’havia encabit per fer-li un bes, no entenia com eixa melena curta li havia semblat una frondosa cabellera mentre s’hi refregava buscant-li el coll.

Tenia al cap les faccions de la Verònica, la seua excompanya de treball, amb qui feia anys havia compartit tantes hores d’oficina, a qui sempre havia desitjat en secret. Va pensar que tot havia estat producte dels nervis per la visita que tenia prevista a primera hora del dia.

A uns quants quilòmetres del llit del Teo, la Verònica deixava caure suaument la llarga melena damunt el coixí. Els ulls, encara d’un blau fulgurant, topaven amb la capsa que descansava damunt la tauleta de nit. “Mélange” duia escrit. Una de les deu ampolles estava oberta. Buida. Aquell descobriment canviaria moltes coses, no sols la possibilitat de fer videoconferències sense necessitat de cap dispositiu, també marejaria l’enteniment del seu excap. Hui, quan acudira a visitar-la a la seua empresa li ho contaria tot i entendria el que ell pensava que havia estat un somni.

 

Tema: Somni

199 paraules

 

3 thoughts on “La mélange – JORNADA 6

  1. L’altre text està molt ben escrit i té molta fantasia. En aquest, en canvi, la fantasia s’adapta a un entorn més quotidià que per a mi el fa més atractiu. Això i el fet que em sembla més adient al títol del tema em fan inclinar la balança del meu vot cap a aquest costat.

    M'agrada

  2. La manipulació del somni, exercir l’autoritat en situacions que per primera vegada es poden provocar. Seguim sense pertànyer-nos quan el cor acluca els ulls però alguna cosa ha canviat substancialment: que tot ha canviat. Perquè el que segueix inalterable és que aquesta realitat no ens agrada. Una vegada vaig somiar que somiava i des de fora em van veure suant ans des de dins ho estava passant veritablement fotut perquè amb aquesta revelació vaig acabar amb el somni. El meu vot és per a aquest relat que ha tingut la valentia de no acabar-se amb una cosa tan fàcil com …: i tot va ser un somni.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s