Alice – FINAL

 

 

lletraguarit

 

Eliminatòria: Final

Rival: Senyor Cordills

 

Alice

 

L’Alice es llevava cada dia a les set. Es dutxava, es vestia, esmorzava, preparava el cafè i els entrepans, fregava la cuina i anava a treballar. En sortir-ne, parava per comprar, feia el sopar, sopava, tornava a fregar la cuina, posava una rentadora, endreçava la roba seca, regava les plantes, trucava a la seva mare, repassava les factures, contestava els correus, llegia un conte al nen més petit, renyava els nens grans perquè sempre ho deixaven tot desordenat, es rentava les dents, feia l’amor, es posava la crema per a les arrugues i s’adormia.

Un dia ja no es va llevar.

Quan fills, néts, amics i altres coneguts desconeguts van haver marxat, el seu home va obrir l’únic armari de la casa tancat amb clau. De dalt a baix, aquest estava ple de fulls de paper, escrits amb una lletra menuda i ordenada. Se’ls va mirar esmaperdut: d’on havia tret ella el temps per fer tot allò?

I, com que mai no li havia agradat llegir i els ulls ja li fallaven una mica, va decidir que els faria servir per posar al terra de la cuina després de fregar: segur que a l’Alice li hauria encantat la idea.

 

Tema: Lliure (relat escollit de la temporada)

200 paraules

 

Anuncis

3 thoughts on “Alice – FINAL

  1. Dono el meu vot a aquest microrelat genial. És profund i terrible. Només d’imaginar-me l’obra de l’Alice pel terra se’m posen els pèls de punta. Et fa pensar que poc que coneixem de vegades a les persones més properes.

    Liked by 1 person

  2. El millor relat de la temporada de cadascun dels dos finalistes, com era d’esperar, és impressionant. I ho són els dos. I no ho és un més que l’altre. I no tenen res a veure ni es poden comparar. Per això vull premiar-los a tots dos amb un vot. Primer, perquè s’ho mereixen. Segon, perquè ja votaré un dels dos texts que han presentat en la gran final per desfer aquest doble vot que faig ara. Felicitats companys.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s