La sireneta – MÊLÉE DE CALOR 2016

 

 

lletraguarit

 

Competició: Mêlée de Calor – LLMRC 2016

Tema: Escull

Condició necessària: Sudoració implícita o explícita

 

La sireneta

 

El noi duia unes ulleres de sol llampants i la Mar hauria jurat que hi veia reflectides fileres de cames llarguíssimes i ombres de noies que passejaven per la platja biquinis minúsculs i formes voluptuosament desinhibides. Ella no podia passar de l’escull en forma de cor fragmentat que barrava el pas a les cadires de rodes. Feia tants anys de l’accident que quasi havia oblidat el tacte de la sorra sota els peus descalços, però aquest estiu, xafogós i traïdor, ho havia trasbalsat tot. Els records lluitaven per sortir de la gàbia polsosa de l’oblit i tornar a ser sentiments.

Abans d’acabar l’agost, la Mar, incansable, desesperada i enamorada, havia aconseguit unes cames ortopèdiques d’últim model que, fins i tot, duien incorporades unes sabates vermelles de taló. Els somnis, a vegades, agafen formes del tot incoherents amb el sentit comú. Suada i feliç, conquerint el dolor pam a pam i aferrant-se fermament a la imatge d’un altre futur, va arribar davant del noi amb les ulleres llampants. L’esforç havia ofegat les paraules i ella, tremolosa, s’esperà.

El noi no es va moure i les ulleres continuaven reflectint vides alienes. Al costat, el bastó blanc resumia eternes històries d’amors i cegueses.

 

Contrincants: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9

200 paraules

Anuncis

4 thoughts on “La sireneta – MÊLÉE DE CALOR 2016

  1. Em tiro a la piscina d’aquest relat dolç i terrible, d’amors entre la dificultad i de lluites internes per estar amb la persona que t’estimes.

    Liked by 1 person

  2. Dono el meu vot per aquest microrelat, ple de lirisme i d’afany de superació. Una història d’amor on no hi ha handicap ni escull prou escarpat per minar la voluntat d’un cor enamorat. I amb 200 paraules justes. Ni més ni menys. Molt rebé!

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s