Stephen H. – JORNADA 1

 

 

lletraguarit

 

Grup: C

Rival: X-Criptor_B (Quin Valiente)

 

Stephen H.

 

La malaltia d’en Stephen era força coneguda: només podia processar coses que sortien d’ell mateix. Com a conseqüència, el món exterior es difuminà a poc a poc i, un dia, tot esdevingué opac: sense vies de comunicació, la seva intel·ligència estava condemnada a l’oblit.

Hi havia, però, algú que el va seguir dins la foscor, ben abraçada als seus osteòfits egoistes. De petits li transcrivia els deures, de grans li endreçava les idees en discursos i articles. Mentrestant, li planxava els pantalons, paria fills bipolars i cuinava estofats olorosos. L’única cosa que esperava la senyora H. era un petit reconeixement: un gest d’amor que li compensés els sacrificis i l’anonimat, un gràcies per haver-ne estat la veu i el software. Un gest que mai va arribar-hi.

Dins el seu cor fidel, la venjança es va insinuar com a possible compensació. Monitorar i hackejar la genialitat masculina, ara reduïda a un grapat de neurones connectades al múscul de la galta, va ser fàcil. Un sol múscul. Una ment encongida. Amb mans dolces i implacables, la senyora H. va acabar controlant el que Stephen veia, pensava, somiava. Ella decidia si tocava mirar l’escot de la infermera. O la galàxia M31. O res.

 

Tema: El sexe dèbil

200 paraules

 

4 thoughts on “Stephen H. – JORNADA 1

  1. Trio aquest text perquè m’agrada la vitalitat i ritme que desprèn. També pel que té d’homenatge a Stephen Hawking i les dones que l’han estimat i acompanyat. I per la història. I per la triple enumeració del final, evocadora i contundent.

    Liked by 1 person

  2. Un tema delicat, el sexe dèbil. Qui és el sexe dèbil? Si, sé el que diuen alguns però això és cosa del passat i no estic d’acord amb l’afirmació, tots tenim coses fortes i coses dèbils i no es pot generalitzar, per això el meu vot és per aquest relat homenatge a la dona que va cuidar el senyor Stephen, alhora que també ho és per la seva figura recentment perduda. Ben pensat i amb un toc d’humor, no generalitza sobre el sexe dèbil que en aquest cas seria el senyor H incapacitat per una malaltia i indefens davant la venjança i el ressentiment de la companya. M’ha costat decidir-me però al final m’he decidit per aquest.

    Liked by 1 person

  3. Retrat del matrimoni H. molt ben plasmat. Magnífic bisturí. Però el relat del contrincant no em pot deixar també a mi indiferent. Per això faig vot compartit.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s