Cap altre amor – SEMIFINALS

 

 

lletraguarit

 

Eliminatòria: Semifinals – Anada

Rival: Illa Sud

 

Cap altre amor

 

Els cops s’acceleren sobre el cos arraulit a terra. Els braços de la dona, protegint el cap, tremolen, a punt de renunciar. Les orelles li xiulen, fa estona que no sent els crits. Com si tot hagués emmudit i només resten els cops per mesurar el temps.

Per què, digues per què, mala puta, per què m’obligues a fer-te això, digues, per què t’estimo, per què no calles, per què…

Ara els punys cauen per inèrcia, cansats, mentre els dits s’obren i acaricien la pell cremant. Els dos saben com acabarà la nit, coneixen el silenci, les llàgrimes, els petons, els perdons, el sexe amb ulls tancats, la son, els roncs. L’armistici. La fugissera llibertat de llepar-se les ferides.

En sortir, s’entafora la caputxa perquè ningú li vegi els morats. Necessita aire. A la cantonada xoca contra el veí de baix. No li diu res. No vol que ell li digui res. Sent la seva mirada inquieta, endevina el gest que anhela tocar-la. Intenta ignorar la tristesa que la colpeja mentre es gira i s’allunya corrents. Potser a ell li ho podria explicar. Potser ell l’ajudaria. Potser…

El vent bufa fort. L’impedeix avançar. I ella no vol cap altre amor.

 

Tema: Amor

200 paraules

 

One thought on “Cap altre amor – SEMIFINALS

  1. Dels dos relats aquest és el que m’ha agradat més, un relat colpidor sobre el maltractament aprofundint, dins el que cap, en els sentiments d’ella i ens deixa amb l’incetesa de què passarà a la protagonista. Per la meva part espero que deixi aquesta relació tòxica abans no sigui massa tard. Un relat ben escrit que mereix el vot.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s