L’últim fill – 1/4 DE FINAL

 

 

lletraguarit

 

Eliminatòria: 1/4 de Final – Tornada

Rival: Javert

 

L’últim fill

 

Des de ben petit, tothom va veure que l’Ethan no era com els altres nens.

No menjava com ells, no caminava com ells, no parlava com ells. Tot el que feia semblava filmat a càmera lenta. Fins i tot a la mare li costava seguir-lo. Com que havia estat un fill llargament esperat, el cuidava amb paciència i sense forçar. Estava segura que, de gran, tot milloraria, les seves passes es tornarien més ràpides, les paraules més intel·ligibles i els pensaments més lògics.

A vegades, fins i tot hi veia senyals d’unes facultats estranyes, que lluitaven per sortir a l’exterior: als ulls se li formaven gotes de llum, que codificaven missatges en un llenguatge desconegut; o emetia sons aguts, sense articular, que desconcertaven, però aconseguien transmetre bits d’informació emocional. Després el nen es quedava descansat, esperant la carícia. Com qualsevol altra mare, ella somreia i seguia lluitant per ell, ignorant les paraules despectives i les mirades escèptiques. Sabia del cert que, algun dia, l’Ethan acabaria sent una persona extraordinària.

Cada nit, abans de dormir, li tocava el front amb els seus dotze tentacles, plens d’amor, i maldava per entendre les llàgrimes i el riure de l´últim nen de l’espècie humana.

 

Tema: Extraterrestres

200 paraules

 

4 thoughts on “L’últim fill – 1/4 DE FINAL

  1. Tot i que el relat del contrincant destaca per la seua originalitat, em decante per aquest “L’últim fill”. Un text molt ben escrit, que enganxa el lector des de la primera paraula i que ens planteja un joc -la inversió de la situació aparent en un principi- que funciona.

    Liked by 1 person

  2. Voto per aquest últim fill, per la tendresa amb què s’hi refereix la mare. Potser la humanitat no depèn tant de l’espècie a la que pertanyis, o del planeta en el que hagis naacut, sino de la capacitat d’estimar. Enhorabona!

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s