Taurons – JORNADA 3

 

 

lletraguarit

 

Grup: C

Rival: Deòmises

 

Taurons

 

En Joan observa els taurons que passen per davant seu, un cop, i un altre, i un altre. El vidre està brut de ditades i això li dona seguretat. Ditades de gent que se’ls havien mirat abans, sense que els hagués passat res. El vidre és fort, no es pot trencar. No és com les vides dels humans.

L’esgarrifança acompanya els records: una infància riallera, uns bons amics, una dona meravellosa, un fill desitjat, una feina apassionant i ben pagada. La vida perfecta. Fins el dia que va arribar a casa amb una esgarrapada al coll. Sense cap raó, la seva parella no es va creure que l’hi havia fet el gat de la secretària. Semblava segura que havia estat la secretària. Aquell fet, aparentment insignificant, va ser l’inici del final: la dona va demanar el divorci, els amics li van girar l’esquena, el nen cridava quan se li acostava, els advocats el van deixar pelat i l’empresa el va acomiadar sense avís.

Els taurons continuen les seves voltes, cada cop més ràpides, cada cop més a prop. El vigilen. En Joan sap que el vidre és fort, però també sap que l´única cosa que fa falta és una esgarrapada.

 

Tema: Taurons

200 paraules

 

4 thoughts on “Taurons – JORNADA 3

  1. M’agrada aquesta mena de relació que estableix entre el protagonisme i els taurons i com sense mostrar-ho massa, juga amb la història del protagonista per lligar-ho amb els animals. Voto per aquest relat!

    M'agrada

  2. Possiblement la primera gran esgarrapada sigui el detonant de tot: de rebre la força de l’aigua o del principi d’una separació … Mortals en alguns casos. M’agrada el paral·lelisme en tots dos casos, el passeig de l’passat al present, la violència que m’imagino que va ser la discussió de la dona i l’escena tranquil·la en aquell passadís que permet observar l’aquari on es troben els taurons. Relat ben portat amb una història per explicar. El meu vot és per a aquesta proposta.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s