La corda fluixa – JORNADA 3

 

 

M. Salonius

 

Grup: D

Rival: Micorelataire

 

La corda fluixa

 

Poses un peu sobre la trèmula corda fluixa. Sents com quan deixes que el pes descansi sobre la cama, ella comença a anar d’una banda a l’altra, intentant desempallegar-se de tu. Però hi poses l’altre i mantens un equilibri fràgil i trencadís. L’equilibri que té algú que no hi està avesat a aquesta classe de sensacions; és un sentiment difícil de dominar. Crec que tot és com una corda fluixa. Sempre es tremola quan es comença. Sempre es tenen dubtes de si et podràs mantenir dret o de si el següent pas resultarà ser el fatal. Tot és un cicle que es comença de nou quan emprens una nova aventura; una nova experiència per guardar-ne un record, una lliçó. La por i els dubtes sempre hi són quan es comença de nou. Aquella pregunta interior de si ho estàs fent bé o què pensaran els altres fa acte de presència en qualsevol persona que estigi en els seus cabals, però això només farà que perdis l’equilibri per sempre i no tinguis el coratge de intentar-ho una vegada més. La gent valenta és la que ha trepitjat la corda fluixa i l’ha creuat.

 

Tema: Els cicles

192 paraules

 

5 thoughts on “La corda fluixa – JORNADA 3

  1. Un cicle que es basa en la superació envers d’un cicle que és el germen per començar una revolta; tots dos amb un grau de qualitat extraordinari. Pel tempo imprès i el ritme de les frases curtes que el basteixen, junt amb el missatge que ens deixa, em quedo amb aquest relat.

    d.

    M'agrada

  2. Anàlisi ortogràfic:

    PARÀGRAF ÚNIC – LÍNIA 14
    “…en qualsevol persona que (estigi) en els seus cabals…” > Error tipogràfic; manca la “u” entre la “g” i la “i”.

    PARÀGRAF ÚNIC – LÍNIA 14
    “…en qualsevol persona que (estigui en els seus cabals)…” > Aquesta expressió és pròpia del castellà. L’expressió corresponent en català seria “no ésser-hi tot”.

    Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

    Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

    M'agrada

  3. En aquesta ocasió repartiré el meu vot entre les dos contendents. De text “la corda fluixa” m’agrada la reflexió que aporta i la metàfora crec que és encertada. Per altra banda, “quadre” crec que també és un bon diagnòstic de moltes coses que ens fan odiar-nos una mica, el que no sempre és dolent.

    M'agrada

  4. Em quedo amb la darrera línia d’aquest relat. Impecable interpretació de la vida. El meu vot sobre la corda fluixa.

    M'agrada

Deixa un comentari