Converses de terrat – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (I)

 

 

Mar de Nit

 

Competició: Mêlée de consolació (I) – LLMRC 2016

Gènere: Romàntic / Eròtic

 

Converses de terrat

 

—Com enyoro aquells temps en què es desitjaven amb bogeria. Em posaven a 100 cada dia, i m’havien de rentar força sovint…

—A mi m’encanta quan ella es queda ajaguda d’esquena i arronsa les cames mentre ell baixa a l’alçada dels seus genolls. En aquell moment puc notar com es mouen lleugerament les seves natges i tot el seu cos, fins que ell l’abraça, perquè la vol agafar tota mentre es retorça de plaer. Llavors m’omplen les alenades de tots dos que pugen de temperatura.

—Doncs a mi sempre m’ha agradat més un altre estil: quan un arriba amb ganes de l’altre i l’estira fins a l’habitació llençant-lo sobre mi, començant uns moviments rítmics que van incrementant la velocitat fins a deixar-me rendit, com ells. Tot i que ara no seria tan exigent.

—Jo potser també hauré d’esperar un temps. El jove músic només em comparteix amb la seva guitarra.

—Crec que el músic és qui ha visitat a la meva mestressa i diria que amb moltes ganes. Em van deixar ple de nata i suor…

Amb un suau vent que gronxa la roba estesa, els llençols s’eixuguen per tornar a cobrir els llits on esperaran amb delit nits tòrrides.

 

Contrincants: 1; 3; 4

200 paraules

 

3 thoughts on “Converses de terrat – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (I)

  1. Difícil elecció entre aquest i “cinquanta pastissos”, tot i que finalment el vot es queda aquí. Dues-centes paraules ben esteses per explicar el punt de vista del cotó que tan ens agrada sentir damunt o a sota nostre en certes ocasions.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s