A l’atenció del director – JORNADA 1

 

 

Mar de Nit

Comandant l’X_Criptor_A


 

Grup: B

Rival: Cul-de-sac

 

A l’atenció del director

 

Benvolgut senyor:

L’escric en relació als fets ocorreguts dissabte passat al seu establiment.

Mentre esperava la meva acompanyant al sopar, tot mirant la carta, em va picar un mosquit tigre. Ho va fer al front, on els cabells em fan una petita entrada. Quin lloc més inoportú! Després de la dolorosa picada amb els dits podia notar com una petita protuberància emergia. Al moment començà la picassor, molt intensa. Impossible no gratar-se. El petit bony al front s’anava fent gran. Seguia rabiant de picor i creixia l’àrea afectada. Tant, que al final quasi no m’hi arribava i no se’m veia a mi sinó una gran calba sota la qual em trobava. Com a resultat, la noia que em venia a conèixer devia marxar per no veure-m’hi, perquè llavors no m’assemblava al de la foto que ella buscava.

Aquesta contrarietat ha capgirat els meus plans de futur, donat que no podré casar-me i tenir fills amb ella, i el culpo a vostè per no tenir el local net d’insectes.

Com a compensació demano que corrin amb les despeses del meu proper sopar amb una altra noia, amb qui he contactat mitjançant la mateixa plataforma d’internet.

Esperant resposta, rebi una cordial salutació.

 

Tema: Picada

200 paraules

 

3 thoughts on “A l’atenció del director – JORNADA 1

  1. Dels dos, aquesta carta queixa reclamant un futur sopar gratuït és la que més m’ha agradat. Pel su to satíric surrealista, una picada de mosquit que es fa grandiosa tapant-lo i que li canvia la vida per sempre, o això és el que diu. Divertit i es llegeix molt bé, el meu vot és per aquest microrelat.

    M'agrada

  2. Empat en aquest enfrontament. Aquesta història està molt ben escrita, com la del contrincant. El conflicte, amb l’hiperbòlic resultat de la picada del mosquit, promet. No obstant, al final em quede esperant alguna cosa més.

    M'agrada

  3. El meu vot per aquest relat que m’ha recordat aquestes cartes al director on el protagonista es pensa que el món gira al seu voltant. Podria sortir publicat a qualsevol diari.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s