Presències – JORNADA 3

 

 

Mar de Nit

Comandant l’X-Criptor_B

 

Grup: C

Rival: Dr Who

 

Presències

 

No entenc què em passa. Primer pensava que eren al·lucinacions, suggestions o les meves pors, però són massa vegades…

Tot va començar quan el meu pare era a l’hospital en fase terminal de càncer, del mateix que va patir la seva mare. Un dia, als peus del llit vaig veure-hi asseguda la meva àvia. Bé, era com ella, però més incorpòria. Em vaig quedar glaçat. Amb un fil de veu vaig cridar-la “àvia?”. Però no em va sentir, ella seguia mirant el seu fill. I al seu costat es va quedar tothora.

Tres dies després va morir. Vaig suposar que va venir per acompanyar-lo a fer el viatge al més enllà.

Dues setmanes més tard, vaig veure aquell jove. Travessava el carrer lateral de l’hospital amb dos acompanyants desdibuixats, que només jo veia. Al pas de vianants el va atropellar un cotxe.

N’hi ha hagut altres casos, sempre quan sóc a tocar d’un hospital. Per això evito anar-hi.

Ara has de fer-te una ressonància magnètica i m’has demanat que t’hi acompanyi. Només arribar a la façana de l’hospital he vist que amb nosaltres venia la teva cosina, aquella que es va ofegar al riu.

 

Tema: Hospitals

194 paraules

 

Anuncis

9 thoughts on “Presències – JORNADA 3

 1. Trobo a aquest relat molt més excitant que l’altre. No l’estic pas menyspreant, simplement el trobo més cuotidià (m’estic menjant el cap per saber si he escrit bé cuotidià; és així?)

  M'agrada

 2. M’agrada aquest relat que el trobo globalment més ben aconseguit, sobretot en el desenllaç, deixant un final a la imaginació del lector però que tots sabem com acabarà. Molt bé. El meu vot és per aquest relat.

  M'agrada

 3. El meu vot per a aquest relat. Malgrat la temàtica “en ocasions veig morts” no és nova i s’ha vist més cops, el relat sap transmetre aquest punt d’angoixa i d’excitació de les històries de fantasmes.

  M'agrada

 4. El meu vot és per aquest text. Crec que aconsegueix sortir-se de les dinàmiques habituals de l’hospital per aportar-li “alguna cosa més”. El tancament també el trobo més rodó en aquest cas.

  M'agrada

 5. Després de pensar-hi molt (els dos relats estan molt bé) em decanto per aquest pel planteig, nus i final obert del relat i les descripcions ambientals. Curiosament és un relat de fantasmes on impera més la tristor que la por. Potser és el punt que m’ha fet decidir finalment per aquest relat. Felicitats!

  M'agrada

 6. Jo votaria 1,25 punts a aquest relat i 0,75 a l’altra perquè també és molt bo..un empat seria una possibilitat, però finalment dono el meu vot a aquest escrit, que t’envolta i se’t fica fins al moll de l’os.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s