Contradiccions – JORNADA 5

 

 

Micorelataire

 

Tema: Contradiccions

Grup: A

Rival: Deòmises

193 paraules
 

Contradiccions

 

Estem en una placeta de poble, enmig d’una ciutat. Hi ha una festa, de nit, amb música sobre un escenari. Els músics son uns skinheads de 90kg que fan soroll i es caguen en l’Església. A la majoria dels assistents no els agrada la música, però els encanta la festa perquè ens coneixem tots.

Mira! Per fi la trobe! Tan de bo no haguera vingut. Fa una temporadeta que no la veig, em somriu i ens abracem. La besaria, però té parella. «Quines ganes de vore’t», ja estàs ací una altra vegada, complicant-me la vida. Xarrem més d’una hora. Ara podem parlar com mai, ja que no esperem res l’un de l’altre. Ja no som tant íntims, ens coneixem més. M’està contant tota la seva vida familiar i en parella. M’ho crec tot. L’escolte amb atenció. Diuen que cura. Quan jo formava part de la seva vida, no em creia res del que passava. Has de prendre distància per poder-te implicar? Ara què més dóna. S’ha acabat.

Mirem com el cantant salta de l’escenari. Una vintena de skinheads vestits tots iguals l’entomen. Pareix una secta. «Quina colla!» Ens somriem i em fa l’ullet.

Anuncis

5 thoughts on “Contradiccions – JORNADA 5

  1. El text d’en Deomises és enginyós, no hi ha dubte, però em resulta una mica espès. Em decanto per la naturalitat i proximitat del Micorelataire i per això el voto.

    M'agrada

  2. El meu vot per aquest text. Admiro la precisió i l’exactitut del text de Deòmses, però em pot la senzillesa i la tendresa que he copsat en aquest. 🙂

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s