Viatge – JORNADA 2

 

 

Micorelataire

 

Grup: D

Rival: Anima’l’animal

 

Viatge

 

Quina sensació tan bonica, tornar a una ciutat on has viscut, refrescar la llengua estrangera que has parlat durant anys, mostrar als amics d’infantesa que t’acompanyen els teus indrets favorits de la vil·la. Saps en quin carrer estàs, malgrat que l’aparença és totalment diferent. El teu amic et diu que ací no és.

De sobte recordes que venies a jugar un partit. Quan era? Fa una hora! Ai, mare! Però molt prompte ja has arribat al pavelló i baixes a bots unes escales de caragol. Irromps en un vestuari amb les parets de fusta.

El temps s’atura amb un contacte suau al braç. Tens al costat a la teua veïna del cinqué, despullada. Pareix que sí era un vestuari mixt. Et mira als ulls: canvia’t…

… que fas tard. Llences la jaqueta, esquinces la motxilla, et poses la samarreta, no trobes les esportives, no portes samarreta, la motxilla esta buida.

Dones el partit per perdut. Et deixes caure sobre una banqueta, sol i mig despullat, en un vestuari de fusta d’una ciutat estrangera. Ara sí pareix que vas a despertar. Pot ser hauria d’haver-lo aprofitat més, el meu pas per aquest viatge.

 

Tema: Somnis

192 paraules

 

Anuncis

9 thoughts on “Viatge – JORNADA 2

 1. Voto per aquest relat i el seu viatge. Ha estat difícil triar perquè tots dos estan be escrits però al final m’ha agradat més aquest.

  M'agrada

 2. Deixo el meu vot per aquest viatge oníric. Trobo que reprodueix molt bé l’anar i venir caòtic que sovint tenen els somnis, però, que, malgrat tot, segueixen una mena de fil conductor. No m’estranyaria gens que estigués basat en un somni real.
  Salutacions.

  M'agrada

 3. El meu vot per a aquest relat, que ha sabut unir forma i fons de manera elegant. És un somni que ens transporta a un somni de la manera que ho fan els somnis. A més, el final és rodó, ben tancat.

  M'agrada

 4. Voto per aquest relat, pel bonic viatge, amb la incoherència sempre present en els somnis i per la descripció d’aquesta sensació que et queda quan et despertes de no haver-los viscut prou.

  M'agrada

 5. En aquest combat repartiré un vot a cada text. Tot i que “Viatge” sap lligar el relat amb precisió, l’esforç de “L’escollit” per endinsar-se en una forma de relatar totalment onírica em sembla motiu de reconeixement. Felicitats als dos per moure’ns de la manera que ho han fet!

  M'agrada

 6. És curiós. He somiat moltes vegades amb angoixa que arribo tard a un partit o que em deixo part de la roba però mai amb la veïna del cinquè despullada. Em sento identificat amb el protagonista i li dono el meu vot, tot desitjant que en el proper somni els dos ens oblidem del partit i aprofitem per fer coses més plaents.

  M'agrada

 7. Un relat estrany, però m’agrada l’element oníric de la història i la desubicació mental total del protagonista. El meu vot per aquest relat!

  M'agrada

 8. Anàlisi ortogràfic:

  PARÀGRAF 4 – LÍNIA 3
  “…la motxilla (esta) buida.” > Manca l’accent corresponent a la forma “està”, tercera persona del singular present del verb “estar”.

  PARÀGRAF 5 – LÍNIA 3/4
  “(Pot ser) hauria d’haver-lo aprofitat més…” > L’adverbi “potser”, usat per introduir la probabilitat d’alguna proposició, cal escriure’l en una sola paraula.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s