#anekesflight – JORNADA 4

 

 

mut_ER

 

Grup: A

Rival: Àtoms i Lletres

 

#anekesflight

 

Segona part de la pròrroga i Aneke, amb un xut des de fora de l’àrea, marca el gol que pot donar el títol de la Champions League a l’Arsenal.

L’estadi embogeix i l’ambient es carrega d’eufòria. Aneke corre cap al banderí de córner i salta amb els braços cap amunt onejant-los com si fossin serpentines. I, de cop, s’adona que aquesta ondulació dels braços li ha frenat la caiguda del salt. Es queda sorprès i els seus companys, que el perseguien per sumar-se a la celebració, s’aturen i se’l miren mig espantats. Els comentaristes demanen una i altra vegada les imatges del salt i ho descriuen com “una mena de vol de gallina”.

La celebració es converteix en un fenomen viral instantani. Les xarxes s’omplen de vídeos de gent fent petits vols utilitzant la tècnica d’Aneke.

A l’estadi, l’afició ha emmudit. El vol d’Aneke ha deixat en un segon terme el partit. Al cap d’uns segons es reprenen els crits, que són barreja de sorpresa i pànic. Comencen a caure persones que intenten posar en pràctica la tècnica d’Aneke des de les grades superiors.

A tot el món, aquella nit, plou gent.

 

Tema: Futbol

192 paraules

 

Anuncis

6 thoughts on “#anekesflight – JORNADA 4

  1. I quan semblava que no es podia treure més suc al futbol, apareix aquest relat carregat d’originalitat, intensitat i màgia, amb una frase final simplement genial. Vot per tota l’esquadra!!

    M'agrada

  2. M’agrada aquest relat que el trobo fresc i divertit, potser una mica bèstia i molt surrealista al final, però és el que en conjunt m’ha atret més. M’ha recordat una mica els dibuixos animats de Capitan Tsubasa que tant m’agradaven de petit. El meu vot és per aquest escrit.

    M'agrada

  3. En la temàtica futbolera ja gairebé aquesta tot dit. No obstant, això això no és obstacle perquè de tant en tant apareguin unes boniques flors en la gespa, en aquest cas aquests dos relats que ens ocupen. Difícil decisió impartir justícia, com no sóc àrbrite, ni jutge, ni cabrit repartiré les meves targetes entre els dos contendents.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s