Visita a l’especialista – JORNADA 10

 

 

mut_ER

 

Grup: A

Rival: Otgerinyu

 

Visita a l’especialista

 

L’Albert té una taca al braç que no para de créixer. Dins la consulta del dermatòleg només visualitza la sang que poden fer brollar i els tendons i ossos que poden deixar a la vista tots els instruments quirúrgics exposats. Es comença a marejar.

El dermatòleg inspecciona el braç i determina que caldrà agafar-ne una mostra. L’Albert ja tanca els ulls i sent com amb un punxó li extreu un tros de carn. Li demana que s’aguanti el bastonet que té dins el forat per aturar l’hemorràgia.

El doctor repassa l’informe. A l’última pàgina li apareix un riure nerviós, assenyala les paraules “eritema anular centrífug” i comenta que la biòpsia només confirmarà aquest resultat.

L’especialista li acaba de foradar el braç inútilment deixant-li una marca que li quedarà per tota la vida. Una arcada li gira els ulls i el transforma en bèstia, agafa al doctor per la mandíbula i li entafora el bastonet ensangonat fins a la gola. Se li enfila al damunt, agafa el punxó i comença a foradar-li el cap per mirar què hi té allà dins.

L’arcada passa, la bèstia, marejada, mentre cau només té temps de sentir el dermatòleg cridant:

—Que vingui un metge!

 

Tema: El metge

199 paraules

 

Anuncis

5 thoughts on “Visita a l’especialista – JORNADA 10

 1. Enfrontament molt igualat. Aquell deixa en la imaginació del lector el desenllaç. Aquest ens deixa un final gore sense moltes incerteses. Els dos tenen un bon ritme i ens porten amb eficàcia al desenllaç. Per tant un vot per a cadascun.

  M'agrada

 2. El punt gore que té aquest text em fa decantar la balança al seu favor, tot i que les maduixes finals trasbalsen força… Bon nivell en aquest enfrontament!

  d.

  M'agrada

 3. Anar a la consulta del metge, sovint és un mal tràngol. I en aquest relat, al final qui ho acaba passant més malament és el propi metge! Em sembla un pertorbador canvi de papers entre metge i pacient, M’ha captivat més que el de l’altre autor, tot i ser molt semblants en la forma de les consultes.
  Un vot per a tu 🙂

  M'agrada

 4. Curiós relat. El relat en el relat.
  Pacient posa a parir al metge i metge demana un altre metge per rematar la feina del pacient emprenyat.
  Una contradicció en tota regla
  Un relat desconcertant perfectament argumentat.
  El meu vot és per aquest relat: no sigui que el contendent n°8 ,emprenyat, m’enviï un crític literari per tallar-me les venes i escampar les lletres que corren pel meu sistema circulatori.
  Un relat original i molt ben trobat

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s