Suor i escalfor – JORNADA 2

 

 

Nebulity

Comandant l’X-Criptor_B


 

Grup: C

Rival: Guerau X. Casol

 

Suor i escalfor

 

L’aigua calenta relaxa els meus músculs i em neteja la pell després de suar tant. M’agrada aquest gimnàs. Disposa de les instal·lacions més modernes de tota la ciutat i són super intuïtives. Llàstima que sempre estigui tan ple.

Quan surto de la dutxa, embolcallada amb la tovallola, m’envolta una boira de vapor. No m’estranya, amb totes les aixetes funcionant a l’hora.La visibilitat és gaire bé nul·la, així que estiro el braç per no ensopegar amb res ni amb ningú mentre intento arribar a les taquilles. Sense voler, toco un parell de cossos. De seguida demano disculpes i enretiro la mà, avergonyida. Tot plegat em fa sentir vulnerable i insegura.

De sobte, noto que algú palpa la meva esquena, com si em conegués, i tot el meu cos es posa tens. Estic a punt de dir-li quatre coses quan aquella mà comença a acariciar la meva pell com mai ningú ho havia fet abans, despertant una onada imparable de sensacions. La inseguretat desapareix deixant pas al plaer, i em deixo fer.

Se m’acosta. Sento la seva respiració, noto el seu desig. L’ambient s’escalfa.

Ostres, com crema! L’aigua surt massa calenta!

Coi d’aixetes sensibles al tacte…

 

Tema: Boira

194 paraules

 

Anuncis

8 thoughts on “Suor i escalfor – JORNADA 2

 1. Prenent un símil de la pugilistic i no futbolístic, victòria pels punts per a aquest relat, realment m’ha estat difícil decidir-me. M’agrada la barreja de suspense i sensualitat. Enhorabona als dos contendents.

  M'agrada

 2. En aquest combat repartiré un vot per a cada text. Em semblen interessants els dos ambients i ben aconseguits. No obstant, m’ha faltat alguna nota més sorpresiva que em fes decantar. Tot i això, bona feina!

  M'agrada

 3. Tot i l’enrevessada filigrana boirosa galàctica de l’altre oponent i del final interpretatiu d’aquest text, em decanto per deixar el vot aquí pel juganer joc entre la suor, l’escalfor i la boira, més acostumada a jugar amb el fred que amb l’escalfor.

  M'agrada

 4. Dos històries totalment diferents. Ja que veure el joc que dona la boira!
  “Suor i escalfor” podria ser la crònica d’una desil•lusió. Vist com acaba el relat no acabo de comprendre perquè el gimnàs està sempre ple. Potser per la publicitat dels cossos Danone?
  Sigui com sigui es tracta d’una història perfectament narrada, que toca i ens fa tocar de peus a terra, a Terra, i ens convida a substituir les nostres tronades aixetes del bany per unes altres sensibles al tacte.
  Bromas apart, la meva enhorabona al contendent nº 8

  “Enllaços covalents” l’he trobat més enigmàtica, començant pel títol, tanmateix es faci palès que els terrícoles són una espècie de consumistes compulsius, sigui en el planeta Terra o en el petit indret de la història.
  “Enllaços covalents”, potser rebatejat com a “Consumistes sense fronteres”, té la virtut d’obligar-me a repassar oblidats coneixements de química i a compadir-me dels habitants del petit planeta.
  Tant d’esforç i tanta tecnologia per acabar bescanviant els nutritius Mac Burgers per una energètica beguda “covalent”!

  Considerant que ja he canviat les aixetes de casa, m’apunto a aquesta nova beguda i li deixo el meu vot i la meva comanda en ferm per rebre dos caixes el més aviat possible.

  M'agrada

 5. Molt ordenat. Projecta sensacions a la ment. Curt, molt curt se m’ha fet. Voto per aquest pessic d’erotisme.

  M'agrada

 6. Anàlisi ortogràfic:

  PARÀGRAF 2 – LÍNIA 2/3
  “…totes les aixetes funcionant (a l’hora).” > A l’hora d’expressar que dos fets ocorren conjuntament o al mateix temps l’adverbi “alhora” s’escriu en una sola paraula.

  PARÀGRAF 2 – LÍNIA 3
  “…és (gaire bé) nul·la…” > L’expressió “gairebé”, en el sentit de “quasi”, s’escriu sempre junta.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s