Desencís (o Un zero) – PRE-QUALIFICACIÓ (2)

 

 

Ning Hoo

 

Eliminatòria: Pre-Qualificació (2) – Anada

Rival: Guerau X. Casol

 

Desencís (o Un zero)

 

S’abracen al sofà després de fer l’amor apassionadament. Han compartit cinc dies intentant conèixer-se, potser sense sort. Es miren. Es besen, es tasten però la qüestió continua en l’aire:

—Tu, què? Què és el que et mou? Com és que hi ha unes coses que t’interessen i unes altres que no? Què és el que penses en cada moment? Sempre et veig amb aquesta cara inescrutable…

—No ho sé. Les meves últimes activitats han estat diverses; cadascuna en un sentit diferent, no m’acabo de definir a la feina i quan he pogut, he anat escrivint -també he dibuixat i pintar encara no pinto però ho voldria fer, i viatjar sobretot, conèixer coses noves, universos diferents. Però encara sóc massa dintre de la meva zona de Confort. Això és el que sóc.

—Aquest tatuatge? Sembla un zero.

—Si, aquest tatuatge és el meu “abelan”, és símbol que representa el meu “élan” o esperit vital, allò que em mou i que a dintre meu em fa ser com sóc i que acumula cadascuna de les coses que aprenc…

… de tu.

 

Tema: Esperit vital

178 paraules

 

2 thoughts on “Desencís (o Un zero) – PRE-QUALIFICACIÓ (2)

  1. Hola! El meu vot va per aquest microrelat. M’agrada molt com està escrit i m’he sentit identificat en la situació escrita. Crec que s’addiu al tema proposat. El relat de l'”aspirant 1″ també m’ha agradat però em decanto per aquest!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s