Càlculs – JORNADA 6

 

 

Nitamiu

 

Tema: Càlculs (o calcular)

Grup: D

Rival: Tere SM

170 paraules
 

Càlculs

 

Una vegada va conèixer un home que tot ho calculava, calculava l’alçada dels dos i en feia la mitjana, calculava la llargada dels peus i les mans les mesurava, calculava les ganes d’estar junts i la distància que els separava, comptava els disgustos que havia tingut cada un i en feia l’arrel quadrada, calculava les calories de l’esmorzar i les passes que els hi caldrien per cremar-les. Calculava la distància fins el sol i comptava un a un els estels fugaços, calculava quants dies duraven les flors i un llibre paraula a paraula. Calculava quan sorgia l’amor, com si això fos calculable. Calculava les carícies que necessitaven per a excitar-se i les abraçades que s’havien de fer per no enyorar-se. Calculava cada nit  els missatges que s’enviaven abans de somiar-se. Calculava el dies que  passarien junts vivint dalt d’un arbre.

Un matí en llevar-se els càlculs no li van sortir i  incapaç d’enfrontar-s’hi es va fer fonedís… El què no va calcular és que això, a ella, la feu feliç.

Anuncis

8 thoughts on “Càlculs – JORNADA 6

  1. Un duel molt igualat en una jornada de duels igualats. Tant, que se m’ha encomanat la igualtat i us donaré un vot a cadascuna.

    D’aquest relat m’ha agradat el ritme que estructura el primer paràgraf. M’ha recordat a l’Epitafi de l’Illa Sud. I m’ha agradat el retrat de l’home que tot ho calculava, rematada amb l’angoixa final del dia en què no li surten els càlculs. El final, la reacció d’ella, acaba de rematar i arrodonir el relat.

    M'agrada

  2. Tots dos tipus de càlculs están molt ben descrits en ambdos relats. Aquest però, em fa sentir empàtica amb la dona del “calculador”. El meu vot per a tu 🙂

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s