Esther – JORNADA 4

 

 

Nolwenn

 

Grup: A

Rival: Inspector Snake

 

Esther

 

Si encara hi fossis, parlaríem de la confusió en mig d’una tempesta de sentiments trobats i perduts, de sensacions oblidades i enyorades, dels silencis covards. De les intricades complicitats d’un fracàs.

Dels projectes frustrats. La feina tediosa. L’avorriment quotidià. El fotut climateri. La insultant mediocritat. La gran estafa col·lectiva. El bressol buit. Les il·lusions abandonades. La repugnant incompetència. La crítica ignorant. El sexe desatès. Les mentides absolutòries. De les ermes pèrdues del temps.

Si encara hi fossis, ens aconsellaríem ser humils, assertives, amables. Beure més aigua. Esborrar la culpa. Ajudar els altres. Donar-nos temps. Meditar. Cultivar-nos. Consumir ous de corral de gallines lliures que mengin blat, ecològic.

I reivindicaríem la justícia poètica. Les mirades còmplices. Les histèriques rialles apaivagades. El suggerent caminar dels felins. La fragància de l’herba acabada de tallar. El so de les onades trencant a la platja. El sabor dels petons furtius. L’ombra de la figuera refrescant el pou. Els renecs espontanis. La cooperació improvisada. L’olor dels nadons. La carícia del mar sobre el cos nu. Els xiuxiuejos del bosc.

Si encara hi fossis, ballaríem abraçades, cantaríem fins a la matinada i riuríem recordant la nostra diletant adolescència. I en fer-se fosc identificaríem juntes la constel·lació d’Orió.

 

Tema: elecció lliure

200 paraules

 

7 thoughts on “Esther – JORNADA 4

 1. Considero que seria injust no admirar-se per aquest lirisme tan descaradament metòdic. No tinc proves, senyoria, per votar per un text i no per aquest altre. Traspua amor cadascuna de les presències i absències en aquest petit pessic que ens proposa l’autor o l’autora. Crec que és autora aquesta ponent com són autores les protagonistes.

  M'agrada

 2. Les frases breus i concises, que ofereixen la informació de mica en mica, i creen una atmosfera intimista i soferta, amb un enyor que és palpable. Aquesta manera de fer m’ajuda a decantar l’elecció en favor del text del contendent 8.

  Bona feina en els dos vessants, però.

  d.

  M'agrada

 3. Per la igualtat entre els relats dels dos contendents, vull emetre un vot doble per als dos. En aquest cas, per la prosa refinada amb què explica aquesta història d’enyor.

  M'agrada

 4. Un relat preciós. Ben escrit, destila sentiments a dojo, lentament, de forma implacable et va empapant com la fina pluja, gota a gota, sense estridències. I en la seva senzillesa i naturalitat rau el seu mèrit. Una història melancòlica que trasllueix emocions i una gran sensibilitat que de mica en mica, perfectament dosificada en frases curtes van aflorant sense estridències.
  Enhorabona i gràcies. El meu vot és per l’Esther

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s