Venjarjarnça – AMISTÓS (ex-Jornada 1; Grup D)

 

 

Nymerio

 

Tema: Star Wars

Grup: D

Rival: Àtoms i Lletres

78 paraules

Venjarjarnça

 

Els ewoks perpetraren una matança a Disneylàndia quan van saber de la postura favorable de Mickey i Donald a acceptar les demandes de restabliment de la figura de Binks per part de la Plataforma d’Amincs d’en Jar Jar. Volien ser els únics de la saga en ser recordats com els més monos.

—I ara anem a per la merda aquella de boleta saltarina, ¡per la memòria del meu avi Erpham! —va declarar el seu líder, Wicket W. Warrick.

 

Anuncis

4 thoughts on “Venjarjarnça – AMISTÓS (ex-Jornada 1; Grup D)

 1. El meu vot per un brevíssim relat que m’ha fet riure pensant en la imatge surrealista d’un Jar Jar Binks amb en Mickey i en Donald i les seves conseqüències, igual de surrealistes.

  M'agrada

 2. Anàlisi ortogràfic:

  PARÀGRAF 1 – LÍNIA 4
  “…Plataforma d’Ami(n)cs d’en Jar Jar…” > S’aprecia error tipogràfic escolat dins la paraula “amics”. He tingut dubtes sobre si és intencionat i compleix alguna funció en el text que no he sabut percebre. En aquest darrer cas no seria sancionable.

  PARÀGRAF 1 – LÍNIA 5
  “…en ser recordats com els més (monos)” > La paraula “mono”, utilitzada per expressar la capacitat de despertar gràcia i afecte per part d’un subjecte, és un barbarisme en català. La paraula correcte seria “bufó, -ona”

  PARÀGRAF 2 – LÍNIA 1
  “…la merda aquella de boleta (saltarina)” > La forma adjectival “saltarí, -ina” no és correcte en català. Les formes acceptades normativament són “saltironant” o bé “saltador, -a”

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització, tot i quedar al límit del marge permès.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s