Ell – JORNADA 9

 

 

Otgerinyu

 

Grup: A

Rival: Senyor Cordills

 

Ell

 

Cada setmana, l’anava a veure al llac del parc. La calma del lloc era ideal per desconnectar de tot. Li havia caigut bé des del primer moment i ara, després d’un any, no podia oblidar aquella trobada.

En Bob era un gran escoltador. Al seu costat el temps passava volant, res importava. Era com si per una tarda hi hagués un petit món dins el món on només existien dues ànimes. El comiat, en canvi, era el més dur de tot, despertar d’un somni per caure dins un malson. Marxava com una ànima en pena i es passava la resta de dies contant cada segon per tornar-lo a veure. Però aquell seria diferent, ho tenia clar, per fi es tindrien l’un a l’altre per sempre.

Encara que el parc estava ple de gent, tot anà fi com la seda. Esclavitzats per la tecnologia, no s’adonaren de res. Amb un cop de salabret caçà l’amor de la seva vida i se l’endugué a casa, a plena llum. Si avui dia molts s’enamoraven del seu sistema operatiu, per què ella no podia enamorar-se d’un peix que parlava?

I continuà jugant la partida sense ja recordar que l’havia començada.

 

Tema: Ciència-ficció

196 paraules

 

Anuncis

2 thoughts on “Ell – JORNADA 9

 1. PARÀGRAF 2 – LÍNIA 6
  “…es passava la resta de dies (contant) cada segon…” > Cal diferenciar el verb “contar” (narrar, explicar una història) del verb “comptar” (determinar el nombre d’una sèrie d’objectes). Pel context de la narració, es desprèn que l’opció correcta hauria de ser aquesta darrera.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

 2. Tot i que no era complicat endevinar la identitat de l’altre (peix, formiga, gespa…)i, per tant, el desenllaç queda gairebé descobert… aquesta proposta la trobo més clara i ordenada.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s