Escull-its – MÊLÉE DE CALOR 2016

 

 

Otgerinyu

 

Competició: Mêlée de Calor – LLMRC 2016

Tema: Escull

Condició necessària: Sudoració implícita o explícita

 

Escull-its

 

Quan el silenci es trencà en aparèixer ella, el cor començà a bategar-li intensament. I un calfred recorregué tot el seu cos fins dipositar-se a la panxa.

“hola”

“hola”

Allà continuaven al cap de vint minuts d’etern silenci, esperant el tren. Es moria de ganes de parlar amb ella però el cervell callava la boca i els nervis immobilitzaven les extremitats. Tot acompanyat per una asfixiant calor de juliol que tallava l’aire amarant el cos de suor.

De sobte s’escoltà el xiulet del tren, llunyà i proper alhora, massa proper. El somni s’esvaïa…S’aixecà, ell també. Mirà en direcció al tren, igual ell. Veié l’escull barrant la via, el veié ell…i llavors un espectacular i angoixant pum que féu tremolar la terra. Les seves vides corrien perill, havien de marxar ràpid. El primer instint fou agafar-li la mà. Ella, corpresa, es girà i per primera vegada les mirades es creuaren parlant en silenci. Van córrer agafats de la mà per salvar les seves solitàries vides.

Aquell fatídic dia restà per sempre a la memòria del país. I encara que amb el pas del temps la majoria de gent l’anà oblidant, ells dos encara el recordarien a les seves noces d’or.

 

Contrincants: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

199 paraules

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s