L’article sis-cents seixanta-sis – JORNADA 8

 

 

Otgerinyu

 

Grup: A

Rival: Àtoms i Lletres

 

L’article sis-cents seixanta-sis

 

Ha arribat el final, ja no hi ha marxa enrere. De genolls, esperant el meu destí, no deixo de pensar en imatges viscudes, moments que es van accelerant a mesura que s’apropa l’hora. Podria dir que la culpa és de l’educació, de les influències rebudes, de la societat…seria lo més fàcil, però m’estaria enganyant.

Els més morbosos ja fa estona que s’esperen ansiosos per delectar-se amb l’execució. Finalment apareix el de la sotana, ve a oferir el perdó. Com si tota una vida luxuriosament atea es pogués perdonar amb unes simples paraules. Ximpleries. El monjo marxa amb cara de desaprovació. Estic preparat.

Alço la vista desafiant-los mentre escolto el so de les passes del botxí apropant-se. Les passes es paren i noto l’acer de la pistola pressionant el meu crani, d’aquí poc s’haurà acabat tot.

Sona el clic.

Somric. L’arma s’ha encasquetat, encara respiro. Sento renegar algú dient ‘hem de fer canvis en la llei’ i penso: ‘a mi si que m’ha canviat la vida’. L’article sis-cents seixanta-sis me la salva.

Amb desgana, em condueixen a la presó perquè m’hi podreixi fins al final, però ara sé amb seguretat que la vida pot donar girs molt inesperats.

 

Tema: Canvis

197 paraules

 

Anuncis

One thought on “L’article sis-cents seixanta-sis – JORNADA 8

 1. PARÀGRAF 1 – LÍNIA 5
  “…seria (lo) més fàcil…” > En català l’article neutre “lo” no existeix, a diferència del castellà. “Lo” és un article masculí que només és acceptable en dialectes com el valencià o el català occidental, mai en català central. En el cas que l’usuari pertanyi a aquest darrer grup lingüístic, cal que es decanti per l’article masculí “el” o construccions del tipus “allò que”.

  PARÀGRAF 5 – LÍNIA 2
  “…a mi (si) que m’ha canviat la vida.” > El “sí” afirmatiu sempre s’escriu amb accent.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s