Tocata i fuga de Can Vi – JORNADA 1

 

 

Otgerinyu

 

Grup: C

Rival: Xinxan the Cat

 

Tocata i fuga de Can Vi

 

Al presidi de Can Vi, aquell dijous de primavera tot es posà cap per avall. Els presos s’havien tornat bojos: saltaven, cridaven, corrien nus pels passadissos, pujaven a les taules i defecaven a qualsevol racó.

En un principi, s’aplicaren els protocols de seguretat per risc de fuga, però a l’hora d’actuar no sabien ni per on començar. Allò era un desgavell, no semblava haver-hi cap líder, a més no actuaven violentament. Tornar-los a les cel·les va ser fàcil, i encara que cridaven com animals engabiats, almenys ja no semblava un manicomi. Va ser llavors quan s’adonaren de que faltava l’avi (com l’anomenaven els altres reclusos). El buscaren per cada racó de l’edifici, sense obviar els llocs més inòspits, així i tot no el van pas trobar. Era impossible que hagués fugit d’aquell illot rocós. S’havia esfumat misteriosament i mai més van tornar a saber d’ell.

Els altres presos s’adormiren al fer-se de nit. L’endemà van despertar com si res no hagués passat, la vida tornava a la rutina de sempre. Mentrestant, a Pensilvània, el compte treia foc pels ullals al veure la seva filla romancejant amb aquell que podia ser el seu pare. Segur que l’havia convertit per fastiguejar-lo!

 

Tema: Presó

199 paraules

 

One thought on “Tocata i fuga de Can Vi – JORNADA 1

  1. Tot i la gran qualitat i precisa factura de l’altre text, l’originalitat i l’inesperat gir final d’aquest m’ha fet donar-li el vot, que en altres circumstàncies s’hagués quedat en l’altre camp

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s