L’últim microrelat – PRE-QUALIFICACIÓ (2)

 

 

Otgerinyu

 

Eliminatòria: Pre-Qualificació (2) – Anada

Rival: Tiniana

 

L’últim microrelat

 

Amb les mans tremoloses per fred, anà per començar el seu últim microrelat. El comiat.

El fet d’escriure amb ploma i tinta sanguinolenta, suposava la culminació d’un escenari que havia creat meticulosament. Fins i tot, la claror de les veles a causa del tall de llum creava romanticisme. S’havia d’afanyar, tenia un parell d’hores abans que el verí fes efecte. Mirà amb pena el gall negre, dessagnant-se cap per avall, inspirà la ferum dels vapors que desprenien les herbes del cremador i prosseguí.

A les vuit del matí, puntuals, la policia i els tècnics es personaren a l’habitatge per fer efectiu el desnonament. El trobaren mort, assegut davant la seva última creació. Un dels policies agafà el relat, el llegí en veu alta i tots rigueren.

A les dotze del migdia, una altra patrulla dels mossos arribà al lloc, l’última localització de la patrulla extraviada. Els trobaren a tots morts. El més estrany era el somriure de les cares, en contrast amb la mirada de terror de qui s’acaba d’adonar que ha arribat la seva fi.

Llavors, un dels agents va veure el paper escrit a terra i el recollí.

 

Tema: Sorpresa

190 paraules

 

12 thoughts on “L’últim microrelat – PRE-QUALIFICACIÓ (2)

 1. Si t’hagués de dir una nota negativa, em fixaria en els temps verbals. Odio les històries en passat.
  Per la resta…
  Vas desgranant misteri, a poc a poc. L’escena, ben perfilada, fins i tot la llum s’adiu a la història.
  No sé què serà. Alguna cosa en el manuscrit aconsegueix transmetre el final. Potser no ho saps ni tu, si es tracta d’un verí; simplement, el recurs de les paraules ens permet pensar que el manuscrit mata, i que ho fa a l’acte.
  I quan arriben els mossos, un d’ells recull el manuscrit de terra… i els mossos acabaran rient, ho sabem encara que no hagi calgut escriure-ho; i algú arribarà darrera seu… i la història pot continuar així.
  Aquest és el motiu diferencial que m’ha portat a DONAR-TE EL MEU VOT. El factor sorpresa en cada frase i fins més enllà del final.

  M'agrada

 2. El meu vot és per aquest microrrelat. M’ha agradat molt com l'”aspirant 7″ ha condensat una història de misteri i terror en 190 paraules. Està molt ben escrit i la història està molt ben pensada. Felicitats!!

  M'agrada

 3. És curiós com d’un tema Sorpresa n’hagin sortit dos assessinats. Voto per aquest segon, per la negror de la història i un bon treball literari que dóna peu a seguir llegint.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s