Rumorologia i desesperació – JORNADA 5

 

 

Otgerinyu

 

Grup: B

Rival: Nolwenn

 

Rumorologia i desesperació

 

—No havia passat res semblant des de la pesta negra del segle XIV. Hi havia morts per tot arreu. La gent amb recursos, vivia confinada a les seves cases cultivant l’emblanquiment de la pell, mentre altres, la majoria, caminaven com zombis, cara llargueruts, cap als seus llocs “essencials” de treball. Tot un panorama. La humanitat estava condemnada i semblava que ni polítics, ni metges, ni científics podien fer-hi res al respecte.

>>Un dia, començà a córrer un rumor, com si el vent l’arrossegués suaument d’una banda a l’altra, xiuxiuejant entre cases: hi ha qui es cura…Alguns deien que era un enganyabadocs, d’altres, sense pensar-ho gaire, es deixaven endur pel que creien podia ser la seva última esperança. El rumor s’anà fent gran, tant que finalment arribà a les autoritats, els quals, després d’estudiar la substància i no poder donar-hi explicació científica, començaren una campanya per evitar l’estafa, prohibint, multant i perseguint als promotors.

>>Llavors, el rumor trucà a la porta de casa i em vaig trobar amb la suposada cura a les mans…

—I què va passar, àvia? —tallà expectant la néta.

 

Tema: elecció lliure

182 paraules

 

6 thoughts on “Rumorologia i desesperació – JORNADA 5

    • El desenllaç és a gust del lector. De fet, en un inici, el relat tenia una frase final, el va tenir molt de temps, però finalment em va semblar més interessant deixar-lo obert i que el continuï el lector. Es va curar? No li va servir de res però era immune? Potser la van dinyar i ho explica en un pla després de la mort? No sé, el que se li acudeixi o desitgi cadascú. Gràcies pel comentari.

      M'agrada

  1. ok. Ara ho entenc. El desenllaç es resol tot just en la paraula àvia. Aquest beuratge, o ungüent o remor, havia estat un èxit perquè tenim com a resultat que l’àvia havia sobreviscut. Difícil de trobar-lo tant i tant amagat com estava. El meu vot és per aquesta proposta que no deixa de ser una juguesca amb el lector.

    Liked by 1 person

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s