La llum – AMISTÓS

 

 

Quin Valiente

 

Tema: Llum

Rival: UFO

194 paraules

La llum

 

La guia espiritual proposà que els germans fessin una rotllana per guanyar-se la dignitat de Viatgers de la llum i que llancessin al foc central tot símbol d’esclavitud com a roba interior i/o lents. La llum ens penetra. Que alliberessin la força de la Mare Natura abraçant altres membres de la seva pròpia espècie fins confondre pell i porus. Que cridessin no cap a les brases fins aconseguir variar la verticalitat de les mateixes. Un no rotund i definitiu. La llum ens penetra. Que tornessin a l’exercici de la reconciliació amb un altre germà enfrontant esquena amb esquena. L’ordre era clara. Ningú no va entendre per què aquell iniciant de dos-cents quilos va confondre revés amb anvers i li va caure a sobre de la iniciadora. La veritat és que el noooo aterrador de la noia va esquinçar l’aire, va callar volcans i silenciar tsunamis. Va emmudir els germans. Des d’aquella nit la companyia oferí altres alternatives com ara regalar cinc litres d’oli per una xerrada sobre matalassos. La guia va passar a expendre bitllets darrere d’una finestreta sense deixar de patir les cames arquejades a …La llumTravel. Viatges per a la tercera edat.

 

Anuncis

2 thoughts on “La llum – AMISTÓS

 1. PARÀGRAF ÚNIC – LÍNIES 3 / 4
  “…llancessin al foc central tot símbol d’esclavitud (com a) roba interior i/o lents.” > La locució adverbial “com a” implica un significat similar a “en concepte de”. Si el que es vol simplement és donar exemples, s’emprarà la paraula “com” en solitari.

  PARÀGRAF ÚNIC – LÍNIES 10 / 11
  “Ningú no va entendre per què aquell (iniciant) de dos-cents quilos…” > Normativament el gerundi “iniciant” no s’accepta com a forma substantivada per referir-se a una persona que comença en una disciplina nova. En aquest cas, la forma verbal adoptada com a substantiu és el participi “iniciat/da”.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s