Connexions elèctriques – 1/4 DE FINAL

 

 

Free_will

 

Eliminatòria: 1/4 de Final – Anada

Rival: Cul-de-sac

 

Connexions elèctriques

 

El final de la jornada t’ha deixat la boca cansada. Tabac, alcohol i crítiques a parts iguals. Massa intensitat. Necessites restaurar-te, fer net. Amb un zig-zag patètic t’atanses maldestrament al bany. Llavors recordes com ahir la passió va durar suficientment, i no més. Recordes com després d’aquell moment màgic solament vas tenir forces per posar-te el pijama i dormir. I com avui al matí, amb les presses, l’has descuidat. No l’has estimat prou. És el que té: si no cuides es cansen de cuidar-te. Què vols demanar que no siguis capaç d’oferir? Fas lliscar la pasta amb desdeny i llavors… l’amor.

Brillant i pervers. Juganer i curiós. Amb la intensitat de qui es sap capaç i la traça de qui es sap hàbil. Sentint-se i repetint-se, quan el moviment està a l’altura del moment. Mantenint aquella tensió plaent cap a un horitzó espectacular que desitgem, que arribi i que no ho faci. I quan arriba, un orgasme engargamellat ens desperta cada partícula del que som i cada esperança del que volem ser.

T’adoro raspall de dents. Prometo no haver de tornar a dubtar de la nostra connexió, així com de la que ens empeny a estimar-nos, dia sí, dia també.

 

Tema: Raspall de dents

200 paraules

 

Anuncis

2 thoughts on “Connexions elèctriques – 1/4 DE FINAL

  1. PARÀGRAF 2 – LÍNIES 1-2
    “Amb la intensitat de qui (es sap) capaç i la traça de qui (es sap) hàbil…” > El pronom personal reflexiu de tercera persona “es” esdevé “se”, sempre que el verb que precedeix comenci per “s”.

    Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

    Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s