Averany – JORNADA 7

 

 

Senyor Cordills

 

Grup: A

Rival: mut_ER

 

Averany

 

En Joan no tenia pas pensat comprar-se un lloro de segona mà, però en passar pel seu costat, li va dir “rebonic” amb un to que li va robar el cor.

L’endemà, el va despertar a quarts de set, tot repetint “és hora de llevar-se, és hora de llevar-se”; i malgrat que era diumenge, no va tenir més remei que aixecar-se del llit. Mig adormit, es va preparar un cafè ben carregat, i quan anava a abocar-s’hi la tercera cullerada de sucre, la bestiola va començar a xisclar “Atura’t”; i no va parar fins que va tornar a deixar la cullereta plena a la sucrera.

A voltes, podia ser molt irritant, però havia de reconèixer que sempre procurava pel seu bé. Pels matins l’ajudava a triar la corbata, i si convidava una amiga a sopar, recitava uns poemes d’amor infal·libles.

La Maria ho va canviar tot. Només veure-la, l’ocell va començar a cridar “mala pècora, tu el vas matar” i en Joan, atabalat, el va acabar tancant dins d’un armari. Dies després, la noia s’instal·lava a casa seva i el lloro tornà al Cash Converters.

Aquella mateixa nit, entre gemecs, ella li digué “rebonic”. En Joan tingué un mal pressentiment.

 

Tema: Segona mà

200 paraules

 

Anuncis

2 thoughts on “Averany – JORNADA 7

  1. Aquest duel també el trobo molt igualat. Però em decantaré per aquest relat tan ben tramat. No es pot dir que el final sorprengui, després del “mala pècora, tu el vas matar” però així i tot el trobo molt fresc i divertit.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s