El perquè de les coses – JORNADA 1

 

 

Senyor Cordills

 

Tema: Cafè

Grup: A

Rival: Micorelataire

191 paraules
 

El perquè de les coses

 

Sempre he cregut que les coses no passen sense més, que hi ha una mena de perquè universal que tot ho relliga. Aquesta nit, per exemple, estava repassant per a l’examen d’optometria de demà, quan decideixo preparar-me una cafetera. Aleshores, he sentit aquella veu que de vegades em parla i, de l’ensurt, m’ha caigut tot el cafè a terra. Au, doncs, he hagut de vestir-me i anar al “pakis” de la cantonada que no tanca mai a comprar-ne més. I en sortir, gairebé que no ensopeguem i tu que em mires amb aquests ullarros…

I després resulta que precisament avui que tenies el cotxe al taller, has hagut de sortir més tard de la feina. Ho veus com sí que sembla que tot estigui escrit? Bé, és una manera de parlar: És evident que sense ulls ara ja no pots veure res.

I tot plegat, per què, et preguntaràs. Doncs mira, per aclarir un dubte que tenia sobre la còrnia. Sí, és veritat que això ho hauria d’haver après a la facultat, però el dia que ho van explicar jo estava mig adormit. La veueta m’havia estat parlant tota la nit.

 

Anuncis

2 thoughts on “El perquè de les coses – JORNADA 1

  1. Un relat ben trenat de principi a fi. Aquesta veueta que ens parla a tots (els escriptors en tenim una que no para mai) sempre ens fa anar de corcoll. Així que punt per aquest relat. Felicitats!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s