Meravella – FINAL

 

 

Senyor Cordills

 

Eliminatòria: Final

Rival: lletraguarit

 

Meravella

 

La nena de l’altra banda del mirall era com jo, però no ben bé. Ella no duia els cabells rapats ni feia mala cara.

La vaig descobrir el dia que vaig fer els deu anys, just després de bufar les espelmes. Recordo que vaig demanar tan fort el meu desig que les parpelles em van fer mal i tot. En obrir els ulls, ella, simplement, estava allí. I també hi eren els seus pares, que eren com els meus, només que no feien ulleres i que el seu somriure era de veritat.

Avui volia explicar-li que he acabat el tractament, però ja no hi és.

 

Tema: Lliure (relat escollit de la temporada)

106 paraules

 

Anuncis

8 thoughts on “Meravella – FINAL

 1. Després d’haver llegit tots i cada un dels relats publicats aquesta edició de la lliga, admeto que aquest és un dels relats que més recordo per la força i la reacció que em va provocar. Sense cap mena de dubte un dels millors de la temporada i jo, no puc fer més que tornar a votar per ell.

  M'agrada

 2. El meu vot és per aquesta meravella de relat que ja vaig votar en el seu moment. Meravellós relat que me’n alegro hagi estat escollit pel seu autor. Aquest va ser i aquest és el meu comentari,

  El mirall en el mirall. El mirall com a finestra oberta al món. Mires i et miren. Mires i emmirallat et retrobes amb tu mateix.
  Una història complexa en la seva simplicitat. Les paraules justes,emotives i entenedores.
  Un admirable exercici on res no falta, ni tan sols
  la nena de l’altra banda del mirall. Qui sinó els que ens hem emmirallat en aquest relat i com jo li hem donat el nostre petit vot.

  M'agrada

 3. He tingut fantàstics déja vus (o déja lus) amb tots dos relats i trobo que tots dos participants han fet una bona tria i una gran temporada. Així que, en aquest enfrontament, reparteixo un vot per a cada participant.

  M'agrada

 4. El millor relat de la temporada de cadascun dels dos finalistes, com era d’esperar, és impressionant. I ho són els dos. I no ho és un més que l’altre. I no tenen res a veure ni es poden comparar. Per això vull premiar-los a tots dos amb un vot. Primer, perquè s’ho mereixen. Segon, perquè ja votaré un dels dos texts que han presentat en la gran final per desfer aquest doble vot que faig ara. Felicitats companys

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s