Paraules d’ànima – JORNADA 10

 

 

Tere SM

 

Tema: Artista

Grup: D

Rival: Tèsar

113 paraules
 

Paraules d’ànima

 

La mà que aguanta la ploma no és la teva mà, el cor que batega sobre la pàgina que els mots acullen no és el teu cor. Ho sents? El bolígraf s’uneix amb el foli en una dansa ancestral mil cops repetida i la tinta s’escampa sobre el paper perfilant formes sinuoses que la teva raó no comprèn. Ignores d’on sorgeixen les paraules que es desdibuixen davant dels teus ulls com si un diamon juganer te les xiuxiuegés a cau d’orella, ignores d’on neixen les històries que la teva ànima aboca sobre el full en blanc com si li anés la vida. Només saps que escrius.

Només saps

que no pots

no fer-ho.

9 thoughts on “Paraules d’ànima – JORNADA 10

  1. Però que us ha passat avui a tots? Per què em feu això? Buf, quina qualitat! Voto per aquest en un dilema interior on un 50,000001% de les meves neurones s’han decantat pel text escrit involuntari. No existeix l’empat en el meu cap, ho sento Tèsar.

    M'agrada

  2. Jo votaré empat. M’ha agradat que, com ja ha passat en altres enfrontaments, els dos relats semblen cares de la mateixa moneda. En aquest, l’artista sembla completament aliè a l’art que està creant. En l’altre, passa el contrari, el vol acaparar tot per a ella.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s