Egoisme – JORNADA 10

 

 

Tèsar

 

Tema: Artista

Grup: D

Rival: Tere SM

161 paraules
 

Egoisme

 

Les notes dansen, salvatges, en l’aire. Les persones que les engendren ja fa temps que han sucumbit a la seva puixança i no poden fer res més, sinó rendir-s’hi. No es queden, però, en el recer d’ells mateixos. L’encomanen a tot aquell qui l’arrabassi el seu vigorós embruix. I aleshores, tots resten, esclaus, a la seva màgica voluntat. Alguns ressagats malden en eludir-la. Tanmateix, desconeixen la seva ineluctable omnipotència que es mostra repartida arreu. Tard o d’hora hi acabarien encisats, d’una manera o d’una altra. Era quelcom indefugible.

La banda interpreta les seves melodies amb una destresa contagiosa. No comprenen la raó de la seva força, únicament s’hi lliuren, encisats. La música era el més poderós dels encanteris.

L’Abril també hi sucumbí. En ella un sentiment s’ensenyorí per sobre dels altres. Delejava en retenir la música en el seu interior. Que no s’escapés. Que fos seva, només seva, de ningú més. I que l’egoisme fóra la pitjor de les seves virtuts.

Anuncis

7 thoughts on “Egoisme – JORNADA 10

  1. Voto empat en aquest enfrontament, pels motius que explicat a l’altre relat.

    D’altra banda, aquest em sembla un dels millors relats que has presentat a la llmrc. Espero que això vulgui dir que t’ha servit per progressar com a escriptor.

    M'agrada

  2. M’agrada aquesta recreació sempre difícil de l’efecte que la música produeix en l’ànim humà. Un relat escrit amb un llenguatge molt preciosista. S’enduu el meu vot!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s