Infusió calentona – PRE-QUALIFICACIÓ (2)

 

 

Tiniana

 

Eliminatòria: Pre-Qualificació (2) – Anada

Rival: Otgerinyu

 

Infusió calentona

 

Mai no ens havíem entès, tot i tenir caràcters homogenis. Si ell era dur, jo era petri. Si ell era sec, jo era aspre. Si ell era esquerp, jo era insociable. Talment com si jo fos el resultat de la reproducció d’un esqueix. Però tot i això (o potser a causa d’això) mai no ens havíem entès. Jo sempre havia tingut la sensació que la meva vida havia estat la successió de conseqüències produïdes per les putades que em feia el meu pare.

Ara, però, s’havia convertit en un vell inútil i aparentment inofensiu que depenia de mi. Jo no ho suportava. I ell tampoc. Així que me les vaig empescar per procurar-nos la felicitat que només podríem obtenir per separat. Primer, la visió se li tornaria borrosa, després tindria set, taquicàrdia, al·lucinacions i mareig. Potser el dominaria la fúria, però en uns minuts entraria en coma i, finalment, moriria. Ell seria lliure i jo també.

Vaig anar a la cuina i vaig escalfar l’aigua. Hi vaig introduir cinquanta llavors d’estramoni i vaig esperar que s’hi diluïssin abans de dur-li la infusió sorpresa.

Quan vaig donar-li el got només esperava veure quina seria la seva darrera expressió facial.

 

Tema: Sorpresa

198 paraules

 

3 thoughts on “Infusió calentona – PRE-QUALIFICACIÓ (2)

  1. M’ha fet gràcia que per respondre al tema “sorpresa” heu triat en ambdós casos una mort per enverinament.
    La teva història és ben escrita, hi expliques amb facilitat tot un passat i una motivació i, és clar, la infusió que ens portarà a imaginar quina és la cara que posarà la víctima en el seu darrer instant.
    Però… (no, no et puc donar el meu vot… perquè l’Aspirant 8 m’ha seduït més)

    M'agrada

  2. Un relat que no tira d’estereotips ni de l’herència sociocultural que arrosseguem des de que som uns infants. Políticament incorrecte. Brillant. El meu vot per a tu.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s