Un vagó anomenat desig – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (IV)

 

 

Txisky

 

Competició: Mêlée de consolació (IV) – LLMRC 2018

Gènere: Històric / Ucrònic / Distòpic / Utòpic

 

Un vagó anomenat desig

 

El Francisco seu impacient, esperant a que el seu estimat arribi. Desitja la trobada amb tots els seus porus. Gràcies a la feina del seu assistent, per fi es podran veure cara a cara. Fins ara havien hagut de limitar el seu contacte a l’intercanvi epistolar. Per això, quan el veu pujar al vagó amb aquella majestuosa figura i el bigotet encisador, els seus ulls guspiregen un amor abnegat.

Lluny de mirades alienes, els seus cossos s’uneixen en un de sol. Home contra home, suor contra suor, bigoti contra bigoti. El que no s’espera el Francisco és que el seu estimat li demani que deixi a la Carmen i vagi a viure amb ell. No, això no pot ser. Fa un esforç per sobreposar-se i no caure en la temptació. És evident que són uns avançats al seu temps i que a cap dels dos països ho entendrien. On aniria a parar el món, si no?

La trobada arriba a la seva fi. El seu estimat es limita a acomiadar-se amb un concís auf wiedersehen. El Francisco s’ho mira des de l’andana amb ulls vidriosos, xiuxiuejant un “Adéu, estimat Adolf”, mentre el vagó s’allunya d’Hendaia.

 

Contrincants: 1; 3; 4; 5; 6; 7

195 paraules

7 thoughts on “Un vagó anomenat desig – MÊLÉE DE CONSOLACIÓ (IV)

  1. I nosaltres que hem viscut enganyats durant tant de temps… la reunió no era per aconseguir el suport franquista de la División Azul… sinó la qüestió sentimental! Bon to, bon final, tot i que s’intueixi a mitges per aquests noms de pila castellans que fan rumiar abans de temps.

    d.

    M'agrada

  2. Bonica ucronia, tot i que m’agrada pensar que va ser un fet històric. Ja no per fer propers i humans als dos individus, si no per imaginar-me’ls bigoti contra bigoti i cos sobre cos… O potser no. No ho sé. De tota manera, té el meu vot.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s