2075 Harvard Terminal Station – JORNADA 6

 

 

UFO

En substitució de mut_ER

 

Grup: A

Rival: Nymerio (Tèsar)

 

2075 Harvard Terminal Station

 

Avui, amb el ressò de la caiguda de la City de Nova York, encara fumejant les runes de ZMET’s Technologies i Alphabet,Inc a Mountain View, culminarem la nostra lluita per destruir la invisible teranyina política i financera creada per mantindre els privilegis d’una elit cobdiciosa i sense escrúpols.

Avui, damunt les despulles de la societat de consum, rendirem un sentit homenatge als milions de persones condemnades a l’oblit pels efectes neurològics de les Google Glass.V0, i escriurem amb sang i foc  el darrer capítol de la revolta dels consumidors.

Avui, amb l’esclat d’una espurna irisada, nosaltres, individus lliures de les Zones Temporalment Autònomes, assaltarem sense pietat l’últim bastió, el cervell de la major organització criminal creada en tota la història de l’ésser humà i esborrarem per a sempre la mentida tacada de sang del seu blasó. I en aquesta lluita a vida o mort, no  hi haurà clemència per als opressors.

I serà avui quan, destruït el Sistema, deixaran de tindré sentit els borrosos límits espai-temps  que delimiten les fronteres que un dia va imaginar Hakim Bey.

 

 

Tema: L’evasió fiscal

177 paraules

 

Anuncis

6 thoughts on “2075 Harvard Terminal Station – JORNADA 6

  • Making-of.
   Exacte, aquesta distopía Cyberpunk està basada en un projecte iniciat en el 2008, que guardo en el bagul, i que mai acabaré, titulat, ” La revolució dels monkeysumers”, apocopi de Monkey Consumers, o micos consumidors, i es referia a la fi de la societat de consum.
   En aquest breu període 2008-2016, han aparegut les Google Glass i l’avanç de la neurociencia aquesta arribant a límits perillosos per la seva capacitat d’influir en el nostre comportament. ZMET es refereix a Zaltman Methaphor Elicitation Technique, i..,o…curiositats de la vida!, en aquell esborrany ja es va anticipar que a la selecció espanyola de futbol, la hi batejaria com ” La roja”
   El relat és un petit homenatge a Hakim Bey, i la paradoxa és que amb la desaparició del Sistema els antisistema ja no tindran sentit, perquè tots dos es retroalimenten i cap d’ells té sentit sense.
   Per acabar, esmentar un error, doncs quan vaig dir la City de Nova York, volia referir-me a la City de Londres. el major paradís fiscal sobre la faç de la Terra.
   I poca conya,… qui avisa no és traïdor: l’any 2075 està al caure

   Fins a la propera!

   M'agrada

  • Dit això, precisar que si no hagués estat pel comentari del Sr.Ecléctico, mai m’hagués atrevit a realitzar el comentari anterior.
   Bon cap de setmana.

   M'agrada

 1. PARÀGRAF 4 – LÍNIA 1
  “…deixaran de (tindré) sentit…” > El context denota clarament que s’hauria de tractar de l’infinitiu “tindre” i no del futur “tindré”, de manera que sobra l’accent.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s