Són entre nosaltres – JORNADA 9

 

 

UFO

Comandant l’X-Criptor_A

 

Grup: B

Rival: Xinxan the Cat

 

Són entre nosaltres

 

El jove escriptor va donar per acabat el seu llibre de ciència-ficció. Per fi, tots els personatges encaixaven a la perfecció: des del cap suprem dels robots, el primer en portar una placa cerebral rèplica exacta del cervell humà, fins a les doctes referències a tecnologies i llenguatges avançats.

Però quina no va ser la seva sorpresa quan, en xafardejar les notícies, va assabentar-se de l’altíssima taxa d’atur del país i com el cap de govern havia dit, en roda de premsa,  que ben aviat es lligarien els gossos amb llonganisses.

I en adonar-se com una vegada més la realitat superava la ficció i el seu llibre no era sinó una burda aproximació a les, sense parangó, fantàstiques històries del seu marmori cap de govern, va tenir l’absoluta certesa que els seus representants polítics no eren sinó robots disfressats d’humans, programats per repetir “la crisi ja s’ha acabat”, “i tu més” i poca cosa més.

Preocupat pel seu compte bancari en números molt, molt vermells i la indefinible incertesa del seu negre futur, en un rampell va esmicolar la seva merda de manuscrit i va exclamar fora de si:

— Puta merda de país! A la puta merda tots!

 

Tema: Robot

199 paraules

 

Anuncis

3 thoughts on “Són entre nosaltres – JORNADA 9

 1. Voto aquest microrelat, aquesta visió futurista del món actual en el que vivim. M’ha agradat la història, la burla de les autoritats, el “i tu més”, potser el final flaqueja una mica però en conjunt, és el relat que més m’ha agradat.

  M'agrada

 2. PARÀGRAF 3 – LÍNIA 2
  “…el seu llibre no era sinó una (burda) aproximació…” > L’adjectiu “burdo/a” és un castellanisme i no existeix en català. Algunes traduccions possibles són “bast” o “tosc”.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s