Temps… – MÊLÉE DE CALOR 2016

 

 

UFO

 

Competició: Mêlée de Calor – LLMRC 2016

Tema: Escull

Condició necessària: Sudoració implícita o explícita

 

Temps…

 

Temps de silencis, complicitats, tavernes de vells mariners domesticats pel turisme, camins de ronda a la vora del mar i passions desfermades sota les pinedes on, abraçats, dormíem fins que la llum de l’alba ens despertava.

Temps de malenconia i tristesa continguda que lenta però inexorablement s’apoderava de nosaltres, fins que les nostres mirades es trobaven i els nostres cossos s’entrellaçaven. Temps efímer que el rellotge s’obstinava en comptar en hores, quan tots dos sabíem que tan sols havien transcorregut uns breus segons.

Temps infinit quan, separats per l’escull insalvable de la nostra condició social, cada vegada m’era més difícil distingir-te en la foscor de les nostres relacions condemnades.

És avui quan, emmirallat en les aigües blaves de la badia, tot el que varem compartir s’amuntega davant meu: la xafogor d’aquell estiu, el batec i la salabror llefiscosa del sexe quan, els cossos amarats de suor, fornicàvem esperant la caiguda del crepuscle per cercar arrels miraculoses, elixirs i paraules d’amor que potser algun caminant havia oblidat.

Envaït pels records, per aquest foc que em consumeix, ploro la teva absència: però les meves llàgrimes ja no són dolces i càlides com la mel, sinó amargues i fredes com la tristor.

 

Contrincants: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9

199 paraules

Anuncis

2 thoughts on “Temps… – MÊLÉE DE CALOR 2016

 1. L’últim vot que concedeixo és per a aquest relat. No m’acaba de convèncer el final, la darrera frase però m’agrada com transmet la melangia dels records d’estius llunyans.

  M'agrada

 2. PARÀGRAF 2 – LÍNIES 1/2
  “…tristesa continguda que (lenta però inexorablement) s’apoderava de nosaltres…” > En català la combinació de dos adverbis acabats en “-ment” i successius es construeix a la inversa que en castellà. D’aquesta manera, el primer adverbi seria el que afegiria la terminació en “-ment”, mentre que el segon romandria en la seva forma adjectival simple, sense terminació.

  PARÀGRAF 4 – LÍNIES 1/2
  “…tot el que (varem) compartir s’amuntega davant meu…” > La forma verbal auxiliar “vàrem” s’escriu amb accent.

  Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

  Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s