La conversió waka-waka – 1/4 DE FINAL (TORNADA)

 

 

Xinxan the Cat

 

Tema: Onomatopeia

Eliminatòria: 1/4 de Final – Tornada

Rival: Cul-de-sac

200 paraules
 

La conversió waka-waka

 

Eminència Reverendíssima:

Fa cinc anys em vàreu encomanar l’evangelització de la tribu dels indis waka-waka, a la selva amazònica.

Els indígenes vivien en un estat de lamentable salvatgisme: anaven impúdicament nus, adoraven ídols malignes, parlaven una mena de llenguatge rudimentari ple d’onomatopeies i tenien uns costums sexuals monstruosament pecaminosos.

Després d’anys de plena dedicació, s’han convertit en catòlics pietosos, vesteixen decorosament i han abandonat la seva llengua primitiva i les onomatopeies animals. També han moderat considerablement els seus instints carnals.

Tanmateix, per culminar la meva tasca i evitar desviacions, us prego romandre cinc anys més. Sé que el meu sacrifici donarà els seus fruits.

S’acomiada el vostre humil servidor

Pare João Salgado

***

— Escoltar tots, assemblea, i no fer rum-rum. Ja seixanta llunes que Pare João amb nosaltres. Quan ell arribar, ell blablabla de culpa, de vergonya, ens volia tiki-taka a seva religió. Després ell veure nostre amor per proïsme i per natura. Ell hmmmmm molt, i acabar tiki-taka un dels nostres. Pare João: jo voler plas-plas per tot que tu ajudat…per cert, on ficat? Jo no veure Pare…

— Pare João ficat a cabana comunitària. Meva cosina fer-li xup-xup…ah, ja acabat, ara mateix jo sentit ell cridar “waka-waka”, he he!!!

8 thoughts on “La conversió waka-waka – 1/4 DE FINAL (TORNADA)

  1. Diguem malfiat però les intencions d’aquest missioner es veien venir des de molt al principi del relat. No obstant això, l’ús humorístic de les onomatopeies m’ha fet riure molt.

    Voto per aquest relat.

    PD: com seria l’onomatopeia d’un vot?

    M'agrada

  2. Molt diferents, però els dos molt ben resolts. En un principi em decantava pel somriure amb que he llegit el de Xinxan, però en la segona lectura del relat de Cul-de-sac, m’ha semblat un relat molt redó. Així doncs empat.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s