Com les d’abans – JORNADA 3

 

 

Xinxan the Cat

 

Grup: C

Rival: lletraguarit

 

Com les d’abans

 

Soc un dels últims éssers humans vius sobre la terra. Segurament perdré, i aviat em convertiran en uns dels seus, mancat de records, incapaç de sentir cap mena d’empatia. Escric aquest microrelat, que no obtindrà cap vot atès que ja no hi ha Lliga, com a epitafi de la meva consciència.

Ressuscitar breument els morts i poder parlar amb ells fins que tornaven al món de les tenebres, va ser la gran revolució de la humanitat. L’invent se’ns va escapar de les mans i els difunts, els quals ja no tornaven a morir, van començar a atacar els vius violentament, com a les pel·licules. La gran sorpresa fou que tot i la seva aparent absència d’emocions, els éssers eren intel·ligents. Van crear una societat paral·lela i acabaren fent desaparèixer la nostra.

Mentre continuo escrivint, tancat en una gàbia al plató del programa de màxima audiència dels morts vivents, la presentadora llegeix el veredicte, enmig d’udols guturals de desaprovació del públic. El jurat ha decidit que serà el meu rival qui serà massacrat i qui experimentarà la metamorfosi. M’han indultat: seré l’últim ésser humà viu sobre la terra. Només espero que quan toqui, la meva mort sigui com les d’abans.

 

Tema: elecció lliure

199 paraules

 

2 thoughts on “Com les d’abans – JORNADA 3

  1. Interessant relat, molt ben plantejat i que toca un tema d’una forma prou original. Certament una revolució. M’agrada i només faig que donar-li voltes i per això li dono el meu vot

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s