El tàndem – JORNADA 4

 

 

Xinxan the Cat

 

Grup: C

Rival: lletraguarit

 

El tàndem

 

Al mercat negre, en Marçal va adquirir un tàndem de dos mosquits biònics. Un d’ells anava equipat amb microelectrodes connectats al seu diminut cervell, la qual cosa permetia poder teledirigir la bestiola i que tot allò que aquesta veiés i sentís es transmetés en temps real a un monitor. El segon mosquit posseïa un dispositiu que el feia seguir el primer i que, per control remot, pogués injectar un anticoagulant modificat genèticament i d’efectes letals per a qualsevol ésser humà.

En Marçal així va constatar que la seva esposa li era infidel amb el seu soci, cosa que sospitava des de feia temps. Allò que ignorava, però, era que el soci l’estafava sistemàticament i que pretenia arruïnar-lo, amb el vist-i-plau de la seva dona, que l’abandonaria quan arribés el moment.

Com duria a terme la seva revenja? Els havia d’eliminar tots dos alhora, o seria més segur espaiar les execucions per no aixecar sospites? Després de rumiar abastament, fastiguejat de tot plegat, va prendre una decisió: premé les tecles del monitor perquè els dípters biònics retornessin immediatament. Aviat en Marçal descansaria en pau per sempre i l’endemà, el metge forense trobaria una estranya picada al seu coll.

 

Tema: Mosquits

197 paraules

 

2 thoughts on “El tàndem – JORNADA 4

  1. El meu vot per aquest microconte de ciènciaficció, que planteja que davant dels grans mals s’han de prendre greus decisions.

    M'agrada

  2. Caram amb els mosquits biònics! (i tot el que poden fer…)
    Jo, per si de cas, seguiré matant tots els que se m’apropin.
    Mentrestant, deixo el meu vot a aquest relat futurista i imaginatiu, amb gir final inclòs.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s