El tracte – JORNADA 6

 

 

Xinxan the Cat

 

Grup: C

Rival: Otgerinyu

 

El tracte

 

La Sachiko, com milers d’adolescents al seu país, patia de la síndrome d’hikihomori.  Feia dos anys que no sortia de la seva habitació. A les xarxes socials, però, feia creure els seus contactes que viatjava constantment. Manipulava selfies i posava de fons monuments emblemàtics d’arreu.

En una d’aquelles fotografies falsificades, on hi havia el temple d’Apol·lo de Tebes, apareixia un vell barbut amb un bastó enorme. La Sachicko estava segura que aquell home no sortia a la imatge original trobada al Google. “Té la mirada buida però alhora sembla que ho veu tot”, murmurà. Sobtadament, la imatge es convertí en vídeo.

 

  • Hola, Sachiko. Em dic Tirèsies.

  • Com saps el meu nom?

  • Tot ho sé, també el que s’esdevindrà.

  • Et puc demanar un desig? Vull tenir forces per sortir.

  • Crec que podem fer un tracte.

 

L’endemà, la Sachiko se sentia feliç, lleugera, igual que abans d’allò que va passar a l’institut. Convertida en troià, viatjava per l’hiperespai a la velocitat de la llum, fent bretolades. En Tirèsies, dins del cos de la Sachiko, havent  recuperat la vista, gaudia d’un meravellós esmorzar de menjar porqueria mentre sacsejava el cap frenèticament veient a la tablet vídeos de Black Sabbath.

 

Tema: Viatge

196 paraules

 

3 thoughts on “El tracte – JORNADA 6

  1. Jo m’imagino més a Tiresies escoltant sirtaki, però això va per vivències, o gustos, que mai no se sap. Jo m’imagino la protagonista enganxada a un culebró mexicà però tampoc no el tinc clar. El relat m’ha semblat ben traçat, amb breu presentació i les dades justes, i sorprenent final. Una pregunta li ha quedat en l’aire al lector: què va passar a l’escola perquè ella s’enclaustrès? Però en línies generals la coherència domina el text. El meu vot és per a aquest intercanvi.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s