Tu també estàs viv – MÊLÉE D’ANY NOU 2016

 

 

Free_will

 

Competició: Mêlée d’Any Nou – LLMRC 2016

Tema: Noves esperances

Condició necessària: Un dels personatges ha de tenir algun tipus de relació amb la mort

Contrincants: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 15

198 paraules
 

Tu també estàs viv

 

Sempre m’acompanyarà. Aquella frase que ens va quedar pendent en el punt més alt de la nostra intensa sinèrgia sempre m’acompanyarà. I és que no n’hi havia prou amb les bromes preliminars, ni amb la suor compartida, ni amb la necessària calma d’una banyera repleta de pau. No n’hi havia prou. Necessitàvem, també, creure que allò que estàvem compartint tenia sentit més enllà de nosaltres. Necessitàvem tornar-li al món l’energia amb la que ens nodria.

Sortíem de nit. Els seus colors preferits eren el verd i el lila. Els meus continuen sent el vermell i el negre. Els abraçàvem, com s’abraçaven els nostres cossos feia només una estona. Reconec que les primeres vegades deixaven bastant que desitjar. Més riures i ensurts exagerats que frases colpidores. Però al final allò ens atrapava. Durant les sortides gairebé no parlàvem. Ens exigíem: individualment, amb nosaltres i amb el món. Fins la nit en que ella, des del revers d’un rètol de publicitat, va relliscar, deixant incompleta la frase: “TU TAMBÉ ESTÀS VIV”.

Ara l’exigència ha deixat de ser compartida, però no ha desaparegut. He aconseguit tornar-hi: per mi, per ella, pel món. Segueixo creient, d’una altra manera, que això té sentit.

 

4 thoughts on “Tu també estàs viv – MÊLÉE D’ANY NOU 2016

  1. el meu vot és per aquest relat que és el que personalment m’ha agradat més de tots, per la temàtica, perquè penso que està ben escrit i tot i la tristor de la pèrdua m’agrada que acabi així, sense abandonar, ‘per mi, per ella, pel món’ Salut!

    M'agrada

  2. Anàlisi ortogràfic:

    PARÀGRAF 2 – LÍNIA 9
    “la nit en que” > El “què” relatiu (referit a “nit” i substituïble per “la qual”) hauria d’anar accentuat

    Sense sanció. D’acord amb la normativa vigent, el nombre d’errades trobades en el text no serà suficient per motivar cap acció punitiva per part de l’organització.

    Es recomana extremar la cura ortogràfica de cara a futures participacions.

    M'agrada

  3. L’amor, tema universal per a moure el món. L’interessant del relat és que el que es desprèn de la relació entre dues persones i tota l’estimació de la que pot gaudir algú s’escampa per tot i ens repercuteix de manera a tots els elements.

    El meu vot és per aquest text.

    M'agrada

Deixa un comentari