Resultats – Gran Final LLMRC 2015

 

Aquesta setmana passada es van portar a terme les votacions de la Gran Final de la Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC) 2015, disputada al llarg dels passats dies 3 i 4 d’octubre. La resolució de la doble confrontació que havia de dirimir la sort dels dos finalistes ha coronat un primer i flamant guanyador de la competició.

Enhorabona al campió i també al subcampió! La seva contribució ha estat importantíssima i decisiva, a més de brillant, per a fer un èxit rotund d’aquesta primera temporada de la Lliga.

D’altra banda, degut a la renúncia d’en Deòmises a disputar la Final de Consolació (degut a circumstàncies personals de primera necessitat), en Xinxan the Cat ha estat guardonat de manera automàtica amb el tercer lloc de la competició.

Properament es donaran a conèixer tant el premi per al guanyador com les distincions que s’atorgaran al segon i tercer classificats.

Vegeu, tot seguit, com ha quedat el pòdium de la LLMRC:

Podeu consultar el resultats definitius i la crònica de la Gran Final en els enllaços següents, o bé navegant a través del menú lateral:

Deixa un comentari