I Mêlée de Consolació (LLMRC 2016) – Les seqüeles

 

El passat diumenge dia 9 d’octubre a les 23:59h es va acabar el termini de la primera ronda de votacions per decidir el guanyador de la I Mêlée de Consolació de la II Lliga de MicroRelataires Catalans (LLMRC 2016). La batussa va veure’s reduïda a la lluita intimista de 4 participants heroics, però tot i això va suposar un vessament incontingut de lletres flamígeres.

Avui, en el moment d’avaluar les seqüeles de l’esdeveniment, el recompte de danys i baixes ens porta els resultats següents:

 

 DR WHO – 0 vots (MIA)

 

 QUIN VALIENTE – 1 vot (KIA)

 

 MAR DE NIT – 3 vots (KIA)

 

 

1 desaparegut en combat i 2 caiguts en combat (descansin en pau els seus textos gloriosos).

I en una posició privilegiada, sense que calguin més rondes per dilucidar-ho, un únic supervivent i guanyador de la I Mêlée de Consolació LLMRC 2016 – Gènere Romàntic/Eròtic:

5 Vots (Guanyador)

Dedal0

 

Enhorabona a en Dedal0, per la sensualitat guanyadora de la seva prosa minimalista.

Gràcies a la resta de participants pels seus magnífics relats, que no ho han posat gens fàcil.

El nom d’en Dedal0 passarà a partir d’aquest instant a engrossir la Galeria dels Campions de la LLMRC, amb aquest primer títol aconseguit. A més, com a premi per la seva victòria, el nostre guanyador rebrà l’obsequi d’un llibre eròtic en català escrit per diversos escriptors catalans:

Vet aquí l’obra escollida:

 

 

“Una colla de lletraferits passen el temps en una finca de Collserola, damunt l’herba arranada, sota els desmais; no hi falta de res. S’engeguen els aspersors. Algú els proposa un repte: cada matí un conte, però han de ser eròtics. Cadascú ho entén a la seva manera. Els uns busquen el picant; uns altres, les pessigolles; d’altres, encara, la rialla oberta; els de més enllà van decidits cap a les humitats. Són relats per engrescar, per llegir espitregats, mig ajaguts, per abans o després de la migdiada. Qui hi busqui el plaer literari, també l’hi trobarà. El resultat el teniu entre les mans. Com si d’un nou Decameró es tractés, les ganes de narrar són tan fortes com les ganes de … de deixar-se fer. De viure el moment. Catorze relats escrits a l’ombra del Decameró i sense complexos.”

 

Diversos autors:

Anna Pascual; Ramon Erra; Jordi Puig; Montserrat Grau; Oriol Guilera; Neus Ors; Sònia Boj; Montse Rubinat; Isabel Domingo; Tuli Márquez; Carme Ripoll; Pilar Blasco; Susagna Aluja; Quim Calvo

 

Deixa un comentari