Obertura LLMRC 2020 – Convocatòria de la Mêlée d’Hivern

 

Mentre encara cuegen les últimes fuetades dels escriptors implicats en la darrera ronda de la Pre-Qualificació, avui donem la benvinguda de manera oficial a la quarta edició (IV) de la Lliga de MicroRelataires Catalans – LLMRC 2020, amb la convocatòria de la Mêlée d’Hivern!!! Abans que engegui la Fase de Grups, i amb ella la part central de la competició regular, saludem la temporada que tot just comença amb una nova oportunitat d’escriptura competitiva i repartiment de mastegots literaris entre autors.

Programada per disputar-se en format tots contra tots al llarg del mes en curs, tothom és convidat a participar-hi: combatents habituals de la temporada regular, membres de la Lliga veterans i nostàlgics del combat literari cos a cos; públic en general… éssers diversos del submón lletraferit!

Per tal de prendre part a la batussa només caldrà tenir en compte tres premisses:

  • El tema dels microrelats serà “EMERGÈNCIA CLIMÀTICA”
  • Tots els microrelats participants hauran de contenir la formulació d’una proposta o l’expressió d’una esperança (en relació a la capacitat humana —individual o col·lectiva— per fer front a aquest desafiament cabdal).
  • El límit textual se situarà en 200 paraules.

Qualsevol narració que pugui inscriure’s, en la mesura d’allò raonable, dins d’aquests paràmetres serà vàlida per competir.

Més informació sobre normes i funcionament de les mêlées

 

Aquells que decidiu participar teniu des d’ara mateix fins al proper dia 26 de gener de 2020 a les 23:59h per fer arribar els vostres textos a la bústia de la Lliga (lligamicrorelataire@gmail.com). L’endemà es publicaran tots els microrelats rebuts i s’iniciarà la primera ronda de votacions.

El guanyador de la mêlée afegirà aquest títol al seu palmarès particular, i tindrà l’honor de veure inscrit el seu nom a la Galeria dels Campions de la LLMRC. A més d’això rebrà l’obsequi següent en forma de llibre:

 

 

Endavant, gladiadors de la paraula! Força i encert a tots en aquest primer desafiament grupal de la temporada! La glòria i les misèries de la lluita microrelataire us reclamen de nou!

 

Deixa un comentari