Llistes fantasma – JORNADA 10

 

 

Àtoms i Lletres

 

Tema: Promeses electorals

Grup: C

Rival: Nebulity

198 paraules
 

Llistes fantasma

 

Havien anunciat la seva arribada. Milers de persones els esperaven. Periodistes, creients diverses sectes, fans de còmics i sèries de ciència-ficció, tuitaires…

La nau va aterrar puntual. Potser va decebre en dimensions o en majestuositat als aficionats a la ufologia. Era, per entendre’ns, un Opel Corsa de les naus interestel·lars. Però el que de seguida va quedar clar és que la conduïen éssers intel·ligents.

Els forasters deien venir en son de pau. Afirmaven tenir una tecnologia i un sentit de la Justícia més avançats amb els quals podrien resoldre tots els problemes del país. Aquell missatge no va convèncer la majoria d’humans que, per xenofòbia o complex d’inferioritat, desconfiaven del colonialisme interplanetari.

Però els extraterrestres, demostrant la seva superior intel·ligència, van copsar que mig país estava fart del partit A i l’altre mig del partit B. Així doncs, van formular la promesa electoral que els faria guanyar les eleccions: expulsar tots els polítics al sistema solar d’Èpsilon Eridani.

 

***
 

Els habitants d’aquella lluna d’Èpsilon Eridani b van contemplar astorats com aterrava una ferralla interestel·lar. Poc sospitaven que aquells viatgers tenien un astut pla per dominar el món.

-Venim en son de pau. Podem solucionar tots els vostres problemes.

4 thoughts on “Llistes fantasma – JORNADA 10

  1. Molt bo el relat! Avinent per l’any de votacions que ja em encetat.
    Encara que no sigui vàlid el vot (perquè ja ets guanyador, com jo!) te’l dono igualment 🙂

    M'agrada

Deixa un comentari