Buit, sord i mut – JORNADA 4

 

 

Xinxan the Cat

 

Tema: Absència

Grup: A

Rival: Deòmises

198 paraules
 

Buit, sord i mut

 

La seva marxa em va agafar per sorpresa. Abans, ni m’havia plantejat que una cosa així pogués esdevenir-se.

El dia en què vaig saber que no tornaríem a veure’ns, els meus records en comú s’arremolinaren a l’interior del meu cap, mentre sonava, també al meu cervell, com a banda sonora contínua, una cançó que precisament parlava de records i de tristor.

Recordo la sensació de benestar quan, a casa seva, m’adormia plàcidament mentre la llum del replà s’encenia i apagava a intervals travessant una finestra de vidre translúcid. Recordo les nostres converses interminables, recordo la veneració que sentíem l’un per l’altre.

Un cop em va deixar, vaig quedar-me buit, sord i mut. No vaig vessar ni una llàgrima per la seva absència, tot plegat era massa insuportable i absurd alhora. No en vaig parlar pràcticament amb ningú, com si del que no es parla no existeix.

Malgrat tot, vaig tirar endavant, vaig fer la meva vida i els anys passaren, a partir de certa edat, a velocitat de vertigen.

Ara, després del que sembla una eternitat, puc ficar-me a la pell d’aquell adolescent confós de tretze anys i escriure sense embuts sobre la mort del meu estimat avi.

7 thoughts on “Buit, sord i mut – JORNADA 4

  1. Vaja, difícil elecció. Els dos, són… diferents. Un parla de la manca de sentits i com aquesta falta en fa pensar i alterar la percepció. I aquest… ai l’amor, la tendresa d’un record. El meu vot per en Xinxan, finalment, per ferir-me de bon matí.

    M'agrada

  2. Molt bon text!!! i difícil elecció :/. Volia deixar aquest missatge per felicitar-te tot i que, en aquest igualat encontre, he decidit votar al teu rival perque crec que aconsegueix una atmosfera més palpable i opressiva.

    M'agrada

  3. Encara que el de Deòmises m’agrada molt em decante per aquest! En una segona lectura, saben de qui parla el text, em transmet molt.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s