Els éssers de blanc – JORNADA 6

 

 

Xinxan the Cat

 

Grup: B

Rival: Dedal0

 

Els éssers de blanc

 

Estirat sobre una llitera, enmig d’una foscor opressiva, un fred gèlid em penetra fins al moll de l’os. Olor de formol. Passes esmorteïdes. S’obre la porta i entren unes figures vestides d’un blanc enlluernador. L’estança s’il·lumina amb una llum violeta que no prové de cap lloc concret però que ho impregna tot. La temperatura exterior s’enfila a velocitat de vertigen.

Els individus parlen entre ells, una barreja de miols de gats i sons guturals. Sóc en una dimensió paral·lela? Es tracta d’alienígenes? De cop i volta començo a tremolar de terror pensant que potser pretenen experimentar amb el meu cos i em sacrificaran com nosaltres fem amb les bèsties.

Desperto alleujat,a la meva habitació de l’hospital. M’acompanyen al lavabo. Al mirall, veig la imatge d’una altra persona. “Aquest no sóc jo, què m’heu fet, malparits?”- començo a udolar, completament alterat. Criden els infermers. M’estiren al llit i em donen un calmant.

Desperto a l’habitació de casa meva. Vaig corrents al mirall. Torno a ser jo, quin alleujament. Somric.

Estirat al sofà, sento a dins del meu cervell les veus guturals dels éssers de blanc. Ara entenc el seu idioma. “Experiment fallit, resetejant…”, diu un d’ells, mentre caic mort.

 

Tema: “elecció lliure”

200 paraules

 

2 thoughts on “Els éssers de blanc – JORNADA 6

Deixa un comentari